Teleskopinis Automobilinis Telefono Laikiklis Klipas Bazės Svorio Automobilinis Laikiklis Aksesuaras Mobilųjį Telefoną, Navigacijos Stovas 4.7-6.5 colių mobilieji telefonai

w53690

€2.83

-0.67

€3.50

-19 %

Nauja prekė

Savybės:

Paprasta Ir Prefektas

Unikalus dizainas, paprasta ir puiki, suderinimas su automobilio interjero. 360degeree rotacija, reguliuoti ją puikus vaizdas, kaip jūs norite.

Aukštos Kokybės

Lydinio rėmas, metalo šlifavimas procesas, 28 baudos procesus, ne nyksta ir patvaresni, tekstūros ir praktinių dviejų krypčių tobulinimo.

Stabilus ir Saugus

Penkių taškų paramos, stabilios ir saugios, automatiškai keisti pagal telefono dydžio, lengva kovoti su visų tipų kelio sąlygomis, pavyzdžiui, lėtėjimo juostos, stabdžių, nelygus kalnų kelyje ir kt.

Pasta Apkaba Tipas

Naujas atnaujinti lipnia rankovės, paprastas ir patogus, lankstus ir universalus. Atsparus vandeniui ir aukštos temperatūros atsparus, ilgai naudoti, be krekingo.

Platus Taikymas

Taikoma 4.7-6.5 colių mobilieji telefonai, "iPhone", "Android" arba bendrosios mobilieji telefonai su 67mm-86mm pločio.

Techniniai duomenys:

Tipas: Automobilinis Telefono Laikiklis Bazės

Medžiaga: Alloy/Metalo

Spalva: Juoda

Kiekis: 1pcs

Dydis: 12*2.75*2cm/4.72*1.08*0.78 į

Pakuotė:

1* Automobilinis Telefono Laikiklis Bazės

Žymos: Universalus Automobilinis Laikiklis, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigiai Universalus Automobilinis Laikiklis, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Universalus Automobilinis Laikiklis

Prekės Pavadinimas AOZBZ
Spalvos Pavadinimas Juoda
Medžiaga LYDINYS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai