Virtuvės Meatball Sandwich Meatball Maker Maisto Įrašą Mėsos Įdaru "PASIDARYK pats" Žuvų Kamuolys Kiaušinių Kamuolys Mašina 304 Nerūdijančio Plieno

w54192

€0.94

-0.23

€1.17

-19 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Patogus Meatball Maker Nerūdijančio Plieno Įdaryti Meatball Įrašą "PASIDARYK pats" Žuvų Mėsos, Ryžių Kamuolys Maker 18 cm /19 CM

Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagos, kad meatball įrašas yra saugus ir netoksiškas naudoti. Jis yra atsparus korozijai bei aukštai temperatūrai atsparios, todėl jums leidžiama padaryti meatball patogiai. Jis gali greitai formos ir išleidimo formos kukuliai su lengvumu. Mielas ir paslaugus virtuvė įtaisą savo kasdieniame gyvenime.

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

Medžiaga: Nerūdijantis plienas.

Dydis:

S:18 x 7 x3.5cm.

L:19 x 7,2 x 4.5 cm

Techniniai duomenys:

Funkcija

Pagamintas aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, jis yra saugus, netoksiškas, atsparus korozijai bei aukštai temperatūrai atsparus.

Greitai formų ir spaudai formos kukuliai su lengvumu. Taupykite savo laiką.

Tinka priėmimo melionas baller, žuvų kamuolys, mėsos, krevečių tabletes, ryžių kamuoliukus, tofu kamuolius, kinų maisto, ir pyragas kamuolius.

Su užapvalintais ir tolygiai dydžio mėsos kamuoliukus, ji gali laikyti meatball tvirtai ir kanalizacijos sriuba tuo pačiu metu.

Pakuotė:

1 x Meatball Įrašą

Pastabos:

1. Matavimo elemento gulėti ant stalo, gali sukelti nedidelis skirtumas.

2. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą kai fotografavimo.

Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Sertifikavimo CE / ES
Medžiaga Metalo
Funkcija Eco-Friendly
Metalo Tipas Nerūdijančio plieno
Mėsos & Paukščių Įrankiai Tipas Kita
Modelio Numeris CM-KW0004 Nerūdijančio Plieno Įdaryti Meatball Įrašą
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Mėsos & Paukščių Įrankiai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai