100/600 Vnt. Netikrų Nagų Patarimai, kaip su 10 Dydžių Nagų Patarimai Stiletto Netikrą prancūzų Akrilo Nagai ABS Patarimai Dirbtinis 0 -9 Nagų Dailės Patarimai

w54361

€3.28

Nauja prekė

Techniniai duomenys:

\Medžiaga: Akrilas ABS Kiekis: 100/600pcs Dydis: 0-9 Stilius: Prancūzų Ilgis: Ilgi Nagai patarimai Tipas: Pusė Patarimai Spalva: Skaidrus/Gamtos/balta

Paketą, Įskaitant:

100vnt/Maišas Nagai Patarimų ar 600Pcs/Maišas Nagai Patarimai

Aprašymas:

Nagų dydis tinka visiems. Kai naudojamas pagal savo kalbama, kad tipo mažai šlifavimo, su gabalas klijų. Paprastiems visą pleistrą dydis nagų ilgis, vienodo dydžio, mašina. Ilgis nago plokštelę reikia genėjimo pagal savo nagų ilgio, sutrumpinta po šlifavimo figūras pagal poreikį,sukurti savo nagai, vestuvių, šalies ar pažinčių tikslu.

Apie Laivybos

♡ Paprastai, mes galime prekes pristatyti per vieną savaitę gavęs mokėjimą. (Švenčių dienas ir sekmadienį, mes negalime ne laivas atlikti užsakymą laiku, prašome suprasti.) ♡ Kartais, dėl logistikos informacijos atnaujinimus lėtai, siuntinių sekimo informacija bus atnaujinta per 3-5 dienas. ♡ Pristatymo laikas priklauso nuo pasirinktos šalies ir kitų neapibrėžtų veiksnių, ji paprastai trunka apie 10-30 dienų paprastu paštu(www.reefaquarium.lt Standartinis Pristatymas,ePacket,Kinija Paštu, Oro Paštu, ir kt.). ♡ Prašome užtikrinti, kad jūsų adresas ir pilnas pavadinimas yra teisingas anglų kalba.

Patarimai:

Po to kai jūs gaunate savo sklypo, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo metu, jeigu yra kokių nors problemų su produktų gavote. Mes stengiamės suteikti jums patenkinti sprendimas. Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

Žymos: False Nagai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs False Nagai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, False Nagai

Tipas Visą Nagų Patarimai
Nagų Ilgis 29mm-42mm
dydis 0#-9#
Nagų Plotis 6mm-12mm
Prašymas Pirštas
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas False Nagų
Medžiaga Plastikiniai
Kiekis 100/600pcs

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai