4Grid Silikono Ledo Kubelių Ledo gaminimo Padėklai Su Dangčiu, Maisto kokybės Silikono Ledų Pelėsių Barų, Virtuvės Gėrimų Skystis

w55243

€3.12

-2.26

€5.38

-42 %

Nauja prekė

4-Tinklelis Silikono Ice Cube Padėklai Su Dangteliu Kūrybos Maisto Kokybės Silikono Pelėsių Barų, Virtuvės Gėrimų Skysčio (Juoda)

Aprašymas

Šis punktas yra pagaminti su aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus ir ilgalaikis naudojimas. Jis yra saugus ir netoksiškas, be jokio kvapo. Gerų rezultatų įvairių rūšių temperatūra, ji yra plačiai naudojamas įvairių rūšių orkaitės, mikrobangų krosnelės, šaldytuvai ir indaplovės. Puikus pasirinkimas ledo kubelių sprendimus.

Funkcija

- Spalva: Juoda.Žalia.Natūralios Spalvos.Tamsiai Mėlyna

- Medžiaga: Silicio gelio.

- Dydis: Apie 11 x 11 x 4,8 cm (ilgis x plotis x aukštis).

- Pagaminti iš maisto klasės medžiaga, ledo kubelių padėklas yra saugus ir netoksiškas, be kvapo.

- Jis turi gerus rezultatus, įvairių rūšių temperatūra. Be to, jis yra netirpus vandenyje ir įvairių tirpiklių, žalia medžiaga su didelio aktyvumo. Jūs galite jaustis ramiai virėjas sriuba ir vaisiai.

- Priimti iš aukštos kokybės medžiagos, jis turi akivaizdžių savybes, aukštos temperatūros ir žemos temperatūros, todėl jis plačiai naudojamas įvairių rūšių orkaitės, mikrobangų krosnelės, šaldytuvai ir indaplovės.

- Jis yra lankstus ir nešiojamų. Lengva nešiotis ir patogu naudoti.

- Puikus pasirinkimas ledo kubelių sprendimus.

1 x 4-Tinklelis Silikono Ledo Kubelių

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Sertifikavimo CE / ES
Ledų Įrankiai Tipas Kita
Modelio Numeris MU3580833
Medžiaga Silikoninė Guma
Funkcija Eco-Friendly

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai