30ml 250000mg Kanapių CBD Aliejus Bio-veikliosios Kanapių Sėklų Aliejaus Lašas Už Kaklo Geriau Rūpintis Odos Ekstraktas Miego Sumažinti Paramos Nerimas, Skausmas G4V1

w55494

€3.20

-2.14

€5.34

-40 %

Nauja prekė

Aprašymas

Būklė: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės

Svoris: 100g

Grynasis kiekis: 30 g / ml)

Savybės:

1. Aliejus yra spaudžiamas iš skrudintų pasirinktą kanapių sėklos, Jis yra būdingas aromatas ir skonis, kuris yra tipiškas kanapių sėklų, ir žalia spalva.

2. Skausmo: Vienas iš žymiausių sveikatos kanapių aliejus yra jo analgetikas (nuskausminimo) poveikį. Tai pagalvojau, kad kanapių aliejus sąveikauja su receptoriai į smegenis ir imuninę sistemą, mažina uždegimą ir sumažinti skausmą.

3. Kovoti su Nerimu:O kanapių aliejaus ekstraktas dažniausiai vartojamas gydyti fiziologinių simptomų, ten daugėja mokslinių tyrimų, kurie rodo, ji taip pat gali būti naudojami terapijos įvairių psichikos sveikatos sutrikimų, įskaitant nerimą.

4. Pagerinti Miego Kokybę: Kanapių aliejus taip pat padeda sulėtinti lenktynių galvą, kuri savo ruožtu skatina aukštos kokybės atsipalaiduoti giliau miegoti.

5. Maitinamasis Plaukų: Kanapių sėklų aliejaus, pavyzdžiui Argano aliejus plaukams, yra geras šaltinis daug maistinių medžiagų, kaip gali sveikatos apsaugos jūsų plaukus.

Pareigos:

1. Mažina streso ir nerimo

2. Mažina skausmą ir uždegimą

3. Geriau miegoti

4. Gerina smegenų funkcija

5. Mažina pykinimą

6. Skatina širdies sveikatos

Pastaba:

Ten gali būti kai kurių subtilių skirtumų tarp vaizdo spalvas ir tikrasis projektas.

Poveikis skiriasi nuo asmens. Jei jūs turite alerginės būklės, nebenaudokite.

Pakuotė:

1X eterinis aliejus

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje. Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Komponentas kanapių sėklų aliejus
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Modelio Numeris MU-M-hempoil-22W
Prekės Pavadinimas LANBENA
Eterinis Aliejus Tipas Grynas Eterinis Aliejus
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai