105 Laipsnį stačiu Kampu Gręžimo Priedą ir Lankstus Kampas Pratęsimo Bitų Rinkinys, skirtas Gręžimo arba Atsuktuvas 1/4" Lizdas Adapteris Įrankis

w55676

€5.21

-4.26

€9.47

-44 %

Nauja prekė

Stačiu Kampu, Gręžimo:

*Tinka 1/4" 6mm hex grąžtas atsuktuvu. *Pagaminti iš chromo-vanadžio plieno, patvarus ir ilgalaikis naudojimas. *Lengvas, greitai prisijungti prie standartinės hex atsuktuvu. *105 laipsnių dizainas padaro ją tinkama naudoti ankštose erdvėse, išplėsti galios bevielis atsuktuvas. *Greitas ir paprastas atsuktuvas tiek pakeisti. *Geras truktelėjimas, gali būti prijungtas prie gręžimo, įkrovimo gręžimo arba rankinis, veržliaraktis.

Lankstus Kampas Pratęsti Tiek:

*Visas ilgis: 200/295/400mm/, Hex karka: 6.35 mm (1/4"), Vidinis šešiakampis vadovas: 6.35 mm (1/4"). *Šis Lankstus velenas gali būti naudojama formulė vertus, gręžimo griebtuvas, ji taip pat gali būti naudojamas elektrinis atsuktuvas. *Lankstus iš skydas apsaugo jūsų rankas, o viduje velenas sukasi. *Lankstosi,tvist ir paverčia naudoti gręžimo į įtemptą ir uždarose patalpose. *Lankstus velenas, galva, gali būti montuojamas šešiabriauniu kotu (1/4 rankena) pirmoji partija, daugiausia naudojamas kompiuteris, važiuoklės, elektros spintos, baldų, elektros prietaisų ir kitų siaurą tarpą atsuktuvas negali dirbti tokioje aplinkoje operacijas.

Kaip Naudoti:

1. Kampas Gręžimo: Tai Standartinės 1/4",Tiesiog "Prijungti ir Leisti" kaip Ilgai, kaip ir Jūsų Šviesa Gręžimo su Ketvirtis Colio Tvirtinimo. Jei Jums Reikia Dirbti su Sunkiųjų Jėga Gręžimo, Vyks Kampas Grąžtas su Viena Ranka, O Veiklos Sukelti Faktinę Gręžimo su Kitais. 2. Lankstus Kampas Pratęsimas: Tai Standartinės 1/4",Nėra skirti Poveikio Vairuotojų ar Kitų Sunkiųjų Jėga, Grąžtai, bet Puikiai tinka Mažo Galingumo Atsuktuvai ir Reketas Ranka Atsuktuvo ir pan. Jūs Galite Pridėti Lizdas į Vieną pusę ir Reketas, ne Kitų. Tokiu Būdu Galite Lengvai atsukite Varžtus Ankštose Erdvėse ir Keista Kampų.

Žymos: Elektrinių Įrankių Priedai, Įrankiai, Pigūs Elektrinių Įrankių Priedai, Aukštos Kokybės Įrankiai, Elektrinių Įrankių Priedai

Naudoti Šis Lankstus velenas gali būti naudojama formulė, rankų gręžimo griebtuvas
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Pritaikymas ji taip pat gali būti naudojamas elektrinis atsuktuvas.
Prekės Pavadinimas NEWONE
Modelio Numeris 1006341101

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai