TYRY.HU 1pc Animacinių filmų Vėžlys Meškėnas Pelėda Silikono Kramtyti Karoliukai Slaugos Karoliai "PASIDARYK pats" Priėmimo Priedai Kūdikių Žaislų saugos BPA Free

w55689

€1.66

-0.86

€2.52

-34 %

Nauja prekė

TYRY.HU 1pc Animacinių filmų Vėžlys Meškėnas Pelėda Silikono Kramtyti Karoliukai Slaugos Karoliai "PASIDARYK pats" Priėmimo Priedai Kūdikių Žaislų saugos BPA Free

Prekė: 1pc Silikono Gyvūnų Teethers

Amžius : >4Months

Medžiagos Savybės: BPA Free PVC Nemokamai, be Latekso

Funkcijos: 1.Netoksiškas ir draugiškas aplinkai medžiaga,ji yra saugi medžiaga. 2.Lengva valyti,saugos ir kūdikio komfortą. 3.Padėti jūsų kūdikiui dėmesio, o slaugos ar likti laimingas su gamtos kramtyti skausmo. 4.Skatina anksti motorinių įgūdžių, o duoti kūdikiams kažką turėti ir valdyti. 5.Unikalus modelis dizainas traukia kūdikių daugiau dėmesio. 6.Puiki dovana kūdikio mergaičių/berniukų.

TYRY.HU DUK: klausimas: kokią papuošalai iš silikono produktų? A: Dėvėti kramtyti papuošalai maitinant krūtimi duoti savo vaikui ką nors laikyti savo rankas okupuotos (išskyrus jūsų!) Tai gali padėti kūdikiams, išlaikyti dėmesį, vedantis ilgiau maitinti kartus. Jie yra stiprūs, stilingas ir super saugus. Pagaminti iš 100% maisto kokybės silikono, BPA-free, Švino, Metalai-nemokamai, Ftalatų-nemokama ir FDA !!

Q: ar Gali šis papuošalas gali būti naudojamas Kūdikiams Vien?

A: Labai primena juvelyrikos dėvėti tik suaugusiems. Prašome nedvejodami palikti vaikus be priežiūros . Q: Kaip padaryti, kad silikono granulių ir "PASIDARYK pats" silikono kramtyti karoliukai? A: Pirmiausia, jums reikia rasti silikono granulių gamintojas, gali priimti pritaikymas; tada jums reikia Leiskite mums žinoti, jūsų piešimo, ar savo idėjomis apie jūsų projektą. Q: aš galiu, kad mano paties silikono granulių spalva? kas yra minimalus užsakymas? A: Taip, galite, minimalus užsakymas-1000 vnt./spalvų. Q: ar Yra viduryje vyras nusausinti savo pelno? A: jų atsikratyti,tai informacijos kartus. Gamyklos Tiesiogiai Tiekimo, Suteikia gerą kainą, aukšta kokybė, greitas pristatymas, geriausios kokybės paslaugas. Q: Ar jūs granulių saugus? bet kokį pažymėjimą? A: Taip, mes turime sertifikatus mūsų silikono granulėmis. kaip FDA, LFGB, EN71, ASNZS ISO 8124, CCPSA.

Žymos: Pakabukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Pakabukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Pakabukai

dydis kinds of
Prekės Pavadinimas TYRY.HU
Bauda ar Mados Mados
Amžius > 4 mėnesius
Punktas animacinių filmų Silikono Gyvūnų Formos Teethers
Modelio Numeris YYY904/BXY032/YYY1008/YYY909/YYY952/YYY936/YYY029/YYY028
Svoris About 38g/pcs
Formos Animlas Formos
Pakabukai Tipas Gyvūnai
Naudoti Kūdikių Karoliai Arba Apyrankė Priėmimo
Elemento Tipas Pakabukai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Stilius Madinga
Pakavimas 1pc
Metalų Tipas Švino-alavo Lydinys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai