Olaf Vandeniui atveju po vandeniu PVC Pakuotė Maišelis Nardymo Krepšys iPhone XS Max XR 7 Mobilųjį Telefoną Atveju "Samsung" Xiaomi "Huawei"

w55967

€1.80

-0.77

€2.57

-29 %

Nauja prekė

Atsparus vandeniui Povandeninis PVC Pakuotė Maišelis Nardymo Maišeliai iPhone Lauko Mobilųjį Telefoną Kišenėje Atveju "Samsung" Galaxy " Xiaomi HTC, Huawei vandeniui telefono pakuotės maišelis yra specialiai skirtos prekės, kurios dydis yra mažesnis nei 5.5 colių. Suderinamas su daugybe touch telefonams. 6 galimos Spalvos: Juoda, Mėlyna Oranžinė Rožinė Geltona Balta dėklas yra sukurta PVC medžiagos, siūlanti super uždaromos ( siūlo visišką apsaugą savo išmanųjį telefoną ir povandeninių ), raištį dizaino ir lietimui jautriais stiliaus, svarbų vaidmenį vaidina plaukimas, nardymas, žvejyba ir t.t. Super aiškus ir skaidrus dizainas leidžia nešiojamų, patvarus ir praktiškas. Raištį dizaino, galite pakabinti ant kaklo, būti patogu nešiotis. Kameros anga priima skaidrios konstrukcijos, jūs nesate nerimauja problema fotografuoti. Pastaba: Tik pardavimo vandeniui atsparus dėklas, maišelis, kiti daiktai nėra įtraukiami.

Žymos: Telefonas Maišeliai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Maišeliai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonas Maišeliai

Prekės Pavadinimas olaf
Feature4
Feature6
Feature1
Spalva
Suderinamo "iPhone" Modelis IPHONE 6
Dizainas Skaidrus
Tipas Maišelis
Feature5
Savybės vandeniui atsparus dėklas
feature3
Feature2
Ypatybė
Pavadinimas
Feature7
Funkcija Purvo atsparus
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai