Vaiko Kambarys Gyvūnų Sienos Plakatus Decorativos Dramblys Sienos Meno Spaudinius, Plakatus Ir Spausdina Miegamasis

w56693

€0.71

-0.52

€1.23

-42 %

Nauja prekė

Dydis palyginimas

Prekės Informacija

Pirkinių krepšelis operacija:

Kaip užsakyti kelis produktus už vieną užsakymą? Tiesiog įpilkite produktą į savo pirkinių krepšelį, atlikite šiuos veiksmus: 1 Žingsnis. Atidaryti gaminio puslapį . 2 žingsnis. Pasirinkite produktą ir laivybos informacijos, spustelėkite "Pridėti į Krepšelį' .

3 žingsnis. Po to, jūs galite eiti į Krepšelį patikrinti šių produktų, bet kuriuo metu. 4 žingsnis. Jei norite tęsti pasirinkti kitos spalvos tos pačios prekės arba kiti produktai. Mūsų parduotuvės, atidarykite gaminio puslapį ir pakartokite veiksmus 1, 2, ir 3. 5 žingsnis. Jūsų pirkinių krepšelį, pasirinkite elementą, jūs tiesiog pridėti į pirkinių krepšelį ir mokėti.

Laivybos Ir Grąžinimo

1.Visi užsakymai bus išsiųsti per 5 wordays po lėšų artimųjų saugumo patikrinimas www.reefaquarium.lt. Tai tik pratęstas dėl švenčių. 2.Pristatymo laikas bus nuo 20 iki 60 dienų reguliariai, retai įvyksta daugiau nei 90 dienų mažiau šalių.prašome palaukti pacientų,nereikia atidaryti ginčo per 2 mėnesius,ačiū!Žinoma, jei jūs neturite gavo sklypų paprastai laiko,pls susisiekti su mumis dėl tikrinimo. 3.Mes bus būti atsakingas už visus klaidingas siuntimas ir kokybės problemos tvarka . 4.Prašome įsitikinkite, kad turite rašė pilnas vardas, pavardė / tikslus adresas / teisingą pašto kodą ir telefono numeris. Kitaip klientams reikia sau leisti nuostoliai, kurie negali pasiūlyti tikslią gavėjas informacija.

Atsiliepimai

Žymos: Dažymas Ir Kaligrafija, Namai Ir Sodas, Pigus Dažymas Ir Kaligrafija, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dažymas Ir Kaligrafija

Prekės Pavadinimas Sproutfox
Sienos Posters6 Plakatai ir Spausdina Miegamasis
Dalykai Kraštovaizdžio
Spalva Balta
Tipas Drobė Spaudiniai
Sienos Posters4 sienos meno spaudinius plakatas
Sienos Posters5 vaiko kambarys
Forma Multi-nuotraukų Derinys
Sienos Posters1 Sienos Plakatai
Medžiaga Popierius
Sienos Posters2 plakatai decorativos
Stilius Gyvūnų
Technics Purškiamojo Dažymo
Rėmelio režimu Neįrėminti
Paramos Bazės Popierius
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Rėmas No
Yra Protingas Prietaisas No
Modelio Numeris STF001
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Vertikalus Stačiakampis
Originalus Taip
Sienos Posters3 Plakatai ir Spausdina

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai