Sidabro Atšvaitais, Vinilo Lakštai Geležies Lipdukai Drabužių Audinio Juosta Šilumos perdavimo Vinyl kinas "PASIDARYK pats"

w56939

€2.30

Nauja prekė

Lengva taikyti. "PASIDARYK pats" Geležies Apie Drabužius, o NE lipni. Ryškumas > 400 cd/(lx/㎡), Labai šviesus. Skalbimo laikas : >20 Medžiaga: PE Mažai elastinga ( taigi, ne labai gerai tinka aukštos elastingas audinys ) SVHC ANSI-2004 m. H. R4040 EN471-2003 m. Sertifikuoti Leve

Tvirtinimo Tipas: Geležies

Dienos Spalva:Pilka

Pagrindo medžiaga:PET plėvelės ir karšto lydalo klijai

Šviesą atspindinčios koeficientas:> 420 cd/(lx.m⊃2;)

Pavojingos medžiagos: None

Sertifikuoti:EN ISO 20471, ANSI/ISEA 107-2015

Namų Plovimo Ciklų skaičius: Iki 50 ciklų @60℃ ( 140°F), priklauso nuo būklės substratus ir šilumos perdavimo operacijas.

Priežiūros instrukcijos: naudokite neutralias skalbimo plauti rankomis.Nereikia iš anksto mirkymas. karšto vandens plovimo leidžiama maždaug 40℃, nenaudokite ploviklių, kad sudėtyje yra baliklio,rūgštimi arba šarmu.

Atsargumo priemonės:

1, tai šilumos perdavimo filmai netinka nailonas ar bet koks kitas vandens repelentas, substratai.

2, tai šilumos perdavimo filmai netinka akių audinio su anga,šilumos perdavimo filmai apie skyles be substratai yra su mažai klijų stiprumą, ir lengvai pažeisti skalbimo proceso ar kasdieniam naudojimui.

3, laminavimas, temperatūra, laikas,greitis ir slėgis išvardytų apie mums naudojamas vadovas. kiekvieno audinio, mes rekomenduojame, kad substratas visada turi būti patikrintas prieš gamybą, užtikrinti, kad jie atitiktų jūsų poreikius, ir siekiant užtikrinti tinkamą sukibimą ir fizinės veiklos rezultatus.

4, po šildymo,leisti šilumos perdavimo filmai atvėsti iki kambario temperatūros,pašalinti atspindinti linijinės pakeliant vieną kampą ir traukiant ( 180°kampu) nuolat,sklandžiai.

5, neviršija laminavimas temperatūra, išvardytų aukščiau, nes aišku, polietileno įdėklu gali tapti sunku pašalinti ir įtakos fizinės veiklos rezultatus.

6, Šilumos spaudos 140℃ ~ 160℃,dwell laiko 8~20 antras su plokštuma, slėgis >0,5 kg/c㎡, Jei jums rasti, kad vinilo galima nuplėšti, temperatūra nėra pakankamai aukštas.Pridėti šilumą ir pakartokite lyginimo Šalto Žievelės Spalva: Normalus yra Pilkos spalvos, kai atšvaitais, ji tapo ryški balta(Sidabras).

Kaina yra mažmeninės kainos,susisiekite su manimi, už didmenines kainas, jei reikia daug.

Žymos: "PASIDARYK pats" amatai, Namai Ir Sodas, Pigūs DIY amatai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, "PASIDARYK pats" amatai

Prekės Pavadinimas NCIBUIN
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris MS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai