Moteris Žiūrėti Naujas DQG Prabangos Prekės ženklo Verslo Vyrų, Moterų, Laikrodžiai, Nerūdijančio Plieno, Kvarciniai Laikrodžiai Moterims Zegarek Damski

w57057

€1.46

-0.51

€1.97

-25 %

Nauja prekė

Gerbiami pirkėjas draugas! Sveiki atvykę į mano gamyklos parduotuvė: Mūsų įmonė žada: kokybės pirma, geriausias aptarnavimas. Mes priimame gerų pasiūlymų iš pirkėjų ir stengtis sukurti geriau pirkinių patirties. -Mes ir toliau teikti pirkėjams su lengvatinėmis kainomis, mąstantis sveikinimai ir netikėtų dovanų. Patikrinkite visą informaciją ir įsitikinkite, tai žiūrėti yra būtent tai, ko norite. Jei pirkėjas turi kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Įvadas: Klasikinis ir atmosferos. Sekti tendencijas. Pasiekti neįvykdyti gyvenimą. Leiskite jums vaikščioti priešakyje mados. Yra daug spalvų rinktis. Atitiktų jūsų asmeninius pageidavimus. jums verta turėti. Prekės ženklas: 100% brand new ir aukštos kokybės. (Paramos OEM) Spalva: kaip parodyta Apyrankė: nerūdijantis plienas, oda, tinka watchbands įvairių spalvų. Lytis: vaikų, moterų, vyrų Žiūrėti Judėjimas: Kvarcinis Medžiaga: nerūdijantis plienas, oda, lieti, stiklo Matmenys: dirželio ilgis: 240 mm, juostos plotis: 18 mm, ciferblato diametras: 38 mm, telefono storis: 9 mm. Įpakavimas: OPP maišelį. Svoris: apie 42-70 gramų. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas 1-2 mm, Ačiū už supratimą! Pastaba: Tai nėra atsparus vandeniui, nereikia nešioti, o maudytis ar neliesti vandens. Geras pasirinkimas dovanos: gimtadienio dovanos, Kalėdų dovanos, verslo dovanos, vestuvių ir įvairių švenčių dovanos.

Dėl šviesos problema nuotrauką, ji bus sukelti spalvos problema faktinio produkto. Jei nori, aš tikiuosi, kad mano draugai bus pateikti užsakymo rimtai, ačiū! Gerbiami pirkėjas draugas! Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Visi atsiliepimai yra meilė: Kai esate patenkintas savo pirkiniu, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų. Be to, mes suteiksime jums teigiamą peržiūrą. Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Mes susisieksime su jumis per 24 valandas, mes bendradarbiausime su jumis tol, kol jūs esate patenkintas, mes siekiame, kad 100% klientų pasitenkinimo. Pastaba: Jei jūs pastebėsite, kad produktas neatitinka aprašymas, pirkėjas gali pasirinkti grąžinti, arba grąžinti pinigus. 1. Jei patvirtinimas laiko, jūs negavote prekės, Susisiekite su mumis ir mes išplėsti pristatymo laikas pirmą kartą. 2. Jei jūs vis dar negavo prekių praėjus 90 dienų, prašome susisiekti su mumis, 3. Nėra užsiregistravę ginčus per 90 dienų, aš tikiuosi, jūs galite suprasti 4. Jei manote, kad produktas yra sugadinta po to, kai gauna vaistą, nedelsdami susisiekite su mumis, mes suteiksime jums geresnis sprendimas.

Žymos: Moterų Laikrodžiai, Laikrodžiai, Pigūs moteriški Laikrodžiai, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, Moterų Laikrodžiai

3 DQG Full Steel Zegarki Meskie
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio plieno
1 Kalendorius laikrodžiai moterims, vandens įrodymas
Byloje Formos ROUND
2 dqg Marca Hombre de lujo Reloj
Modelio Numeris sb2002
Prekės Pavadinimas DQG
7 GQD Full Steel Erkek Kol Saati
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Ciferblato Skersmuo 40mm
Bylos Medžiaga LYDINYS
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Juostos Ilgis 23cm
Judėjimas Dvigubas Ekranas
Funkcija Atsparus Vandeniui
Stilius Verslas
Byla Storis 9mm
4 Aukso Nerūdijančio Plieno Montre Homme
Užsegimas Tipas Lankstymo Sagtimi su Saugos
Juostos Plotis 20mm
Lytis
6 Kalendorius chasy Muzhskiye chasy
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Kilmės KN(Kilmės)
5 Aukso Nerūdijančio Plieno orologio uomo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai