Religinių Juvelyrikos Santalas Budistų Buda 108 Malda Granulių Medinės Apyrankės Moteris Vyrai Meditacija Mala Bangle Papuošalai Karoliukai, 8mm

w57121

€2.91

-0.88

€3.79

-23 %

Nauja prekė

Mūsų Parduotuvėje Paramos Dropshipping Stilius: Mados Karoliukų Apyrankė Tinka Minios: Mados Vyras Moteris Medžiaga : Medžio Granulių dydis : 8mm Apyrankės Dydis : 86cm Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti (Konvertuojant: 1 colis = 25.4 mm arba 1 mm =0.0393 colių), Jei yra kokių nors Klausimų, Prašome nedvejodami Kreipkitės į mus. Jeigu mokėjimas yra sėkmingas, mes laivas jį kuo greičiau! ! !

Gamybos Procesas

Mokėjimo būdai

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per www.reefaquarium.lt sąlyginio Deponavimo per visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", ir Banko Pervedimai. Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Atsiliepimų & Po Pardavimo Paslaugos

Ji yra žinoma, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, pirmą kartą, kai susitinka jokių problemų, mes turime daugiau nei dešimt metų vertingos patirties šioje srityje, todėl mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus. Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, ar pradėti ginčo. Pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta.

Žymos: Žavesio Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Žavesio Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Žavesio Apyrankės

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas sansango
Stilius Etninės
Metalų Tipas NĖRA
Modelio Numeris 171220
Lytis Unisex
Medžiaga Mediena
Nustatymo Tipas Bezel Parametras
Grandinės Tipas Zawalcowany Apyrankės
Formos\modelis ROUND
Užsegimas Tipas Nėriniai-up
Suderinamumas Viskas Suderinama
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai