ULT-Geriausias SATA Adapteris USB 3.0 prie Serial ATA 22pin Keitiklio Kabelį, Išorinį Kietąjį Diską Diskas Standžiojo Disko for 2.5" HDD/SSD 20CM

w57182

€3.16

-0.51

€3.67

-13 %

Nauja prekė

ULT-Geriausias SATA Adapteris USB 3.0 prie Serial ATA 22pin Keitiklio Kabelį, Išorinį Kietąjį Diską Kietąjį Diską 2.5" HDD/SSD Tai ULT-Geriausias USB 3.0 prie SATA Keitiklio Kabelį prisijungia bet standartinis 2,5 colio SATA Kietąjį Diską, arba Solid State Drive (SSD) prie kompiuterio per USB 3.0 prievadus. Tai ideali vieta jums atsarginių kopijų failus, arba atnaujinti savo nešiojamojo kompiuterio kietąjį vairuotojas. 1. USB 3.0 specifikacijos Paramos greitis iki 5Gbps; 2. Lengvą ir greitą prieigą prie išorės saugojimo; 3. Visiškai suderinama su USB 3.0, ir atgal suderinama su USB 2.0/1.1; 4.plug and play,karšto swapping; 5.Remti Windows 98/2000/XP/Vista/7/8 Mac OS X". 6. Ilgis: 20CM 7. galima parama 10T standžiojo disko Pastaba: šis kabelis yra maitinamas iš USB 5V, gali dirbti tik for 2.5" HDD/SSD, jei norite dirbti 3.5 HDD, galite patikrinti mūsų šios dvi prekės( tiek su 12V maitinimo adapteris komplekte):

Kai prisijungti su SATA 22Pin vyras į 13pin moterų adapteris, jūs galite naudoti juos sata 2.5 colių optinis vairuotojas.

Pakuotė: 1 x ULT-Geriausias SATA Adapteris USB 3.0 prie Serial ATA 22pin Keitiklio Kabelį, Išorinį Kietąjį Diską Kietąjį Diską 2.5" HDD/SSD

Apie mus: Nuo įkūrimo 2010, ULT-GERIAUSIA buvo, kuri specializuojasi gaminių ir sprendimas dėl Mobiliojo ir KOMPIUTERIO priedai, pvz., duomenų kabelis, Garso ir Vaizdo kabeliai ir Keitiklis (USB,HDMI, SATA,DP,VGA,DVI RJ45 ir tt) siekiant patenkinti įvairių klientų poreikius. Mes suprantame, kad kokybė yra prielaida, kad viskas dėl tarptautinių prekių ženklų. Visi ULT-GERIAUSIUS produktus naudoti RoHS skundą žaliavų, sumažinti poveikį aplinkai. Kaina: Mūsų kainos neapima importo muitas, PVM, ar kitų vietinių mokesčių.

Vežimą:

Prašome patikrinti, ar jūsų adresą prieš mokėjimą. Dauguma straipsnių bus išsiųsti per 3-7 darbo dienas. Ir pašto paslaugų yra iš mūsų kontrolės, kartais gal atidėti.

Garantija:

Visi produktai turi 12 mėnesių garantinis laikotarpis po gimdymo, išskyrus atvejus, netinkamo naudojimo, kurį sukelia vartotojams.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas, maloniai prašome palikti mums, 5-star. Jokių problemų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis ir mes bus dėkingi, kad jei tu gali dalintis su savo draugais.

Interneto Paslaugų Laikas:

9:00-18:00(GMT +8)

Nuo pirmadienio iki šeštadienio

Žymos: Duomenų Kabeliai, Buitinė Technika, Pigiai Duomenų Kabeliai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, kabelio išorinį standųjį diską, usb 3.0, usb 3.0, usb usb

4 funkcija sata į usb kietąjį vairuotojo kabelis
3 funkcija usb sata kabelio išorinį standųjį diską
Prekės Pavadinimas ULT-GERIAUSIAS
Pakuotė Taip
Gamint. taip ir priimti OEM paslaugos
Funkcija 6 darbas 2.5 colių HDD/SSD, negali remti 3.5 colių HDD/SSD
2 funkcija sata usb kabelis
Komplektacija Paketas 1
Naudoti Mobiliųjų Saugojimas
Funkcija 5 kietasis diskas kabelis laido
Jungtis USB 3.0 vyrų į SATA 22Pin
Modelio Numeris SATA Į USB 3.0
Funkcija 7 galima parama 10T kietajame diske
Sertifikuota ROHS
USB Tipas Standartas
Funkcija USB3.0 greitis iki 5Gbps

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai