Naujas Stilius 40/70/100 CM Koi Nobori Karpis Vėjo Kojinės Koinobori Spalvinga Žuvis Vėliava Kabo prie Sienos Namų Dekoro #265902

w57389

€1.48

-0.26

€1.74

-14 %

Nauja prekė

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės Šis Japonų Karpis žuvies vėjo kojinių, taip pat žinomas kaip Koi Nobori ar Koinobori. Atsparus vandeniui, Patvarus, su viela burną, Pasirengę pakabinti. Tai būtų puiki spalvinga lauko dekoracija namuose.

Techniniai Duomenys: Medžiaga: Atlasas. Ilgis: 40/70/100 cm. Žiočių skersmuo: 5,5 cm. Spalvos: Raudona,Juoda,Mėlyna,Rožinė,Žalia.

Pastaba: gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir faktinio prekės Prašome leisti 1-2mm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū

Pakuotė: 1 Vnt x Japonijos Koinobori

Ne, Mažmeninė Dėžutės,Pakavimo Saugiai Burbulas Krepšys

Visos prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas po apmokėjimo aišku. Pastaba: Kinija Paštu, Oro Paštu/Sklypo vos priklauso visame pasaulyje po sistema, kuri yra daug lėtesnis, nei Specialių Pristatymo. Straipsniai atvyks į 7-25 darbo dienas visame pasaulyje paprastai. Atvykimo laikas taip pat priklauso nuo tam tikrų veiksnių ir įvairių sričių. Bendrojo atvykimo laikas lentelėje yra pateikiama žemiau už jūsų išvada:

Prieš placeing jūsų užsakymą, prašome patvirtinkite, kainodaros ir kiti duomenys tiekėjo. Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės. Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Jei prekė yra su defektais, 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.

Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą. Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

Žymos: Vėjo Varpeliais & Kabantys Papuošalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Vėjo Varpeliais & Kabantys Papuošalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Vėjo Varpeliais & Kabantys Papuošalai

Temos Gyvūnų
Medžiaga Tekstilės & Audinys
Ilgis 40/70/100 cm
Stilius Japonija Stilius
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai