Sovawin HD 1 2 HDMI Splitter 1-Vyras, 2-Moteris Galvos Adapteris HDMI Vyrų ir Moterų Signalas Dual Auksu ir PVC Jungtis

w57924

€1.44

-0.2

€1.64

-12 %

Nauja prekė

Sovawin HD 1 2 HDMI Splitter 1-Vyras, 2-Moteris Galvos Adapteris HDMI Vyrų ir Moterų Signalas Dual Auksu ir PVC Jungtis

Aukštos kokybės HDMI male-to-moterų perdavimo skaitmeninių signalų Dual HDMI moterų konversijos kabelis yra daugiausia naudojamos prijungti HDMI signalo šaltinis HDMI jungtis. HDMI male dual HDMI moterų konversijos kabelis išsprendžia problemų perjungimo HDMI ekranas prietaisų. Gali būti naudojama prisijungti prie PC ar DVD HDMI šaltinis dviejų Hdtv su HDMI sąsaja (du Televizoriai, negali būti rodomi tuo pačiu metu), HDMI, High-Definition Multimedia Interface " yra visų skaitmeninių vaizdo ir garso perdavimo sąsaja Gali perduoti nesuglaudinto garso signalus ir vaizdo signalus. HDMI gali ne tik susitikti, kad 1080P raiška, bet taip pat remia skaitmeninio garso formatų, tokių kaip DVD, Audio, parama aštuonių kanalų 96kHz arba stereo 192kHz skaitmeninis garso perdavimas, galite perduoti nesuglaudinto garso signalus ir vaizdo signalus.

Pastaba: Du HDMI lizdai negali būti naudojamas tuo pačiu metu. Galite prijunkite 2 įrenginius vienu metu. Tačiau, jūs galite tik pereiti prie HDMI lizdo perduoti HD signalų naudojimo metu.

Laivybos Metodai 1.www.reefaquarium.lt oficialus pristatymas metodas imtis 20-45 pristatymo dienos.Jei jums nereikia gauti siuntinių per 60 dienų.www.reefaquarium.lt bus visiškai recompensed už savo nuostolius. 2.Produktų per įmontuota baterija,mes atsiųsime pagal ePacket (Rusija ) arba www.reefaquarium.lt standartinis pristatymas metodai( Rusijos ir kitų šalių) 3.Po sklypas išsiųstas .ji taps nekontroliuojamos.Būsime dėkingi, mūsų kantrybė metu, pristatymo laiką Pastaba:JEI per 45 dienas, jums nereikia gauti sklypą .Prašome susisiekti su mumis. Mes pateikti paiešką laivybos agentas .JEI per 60 dienų (90 dienų (brazilija), jums nereikia gauti sklypą . mes isssue visa grąžinamoji išmoka jums Grįžti&Grąžinimo Politika

Visi produktai, mes siūlome dvylika mėnesių garantija. JEIGU turite kokių nors unsatisfation ,galite grįžti nepažeista produkto per 7days po to, kai jūs jį gauti.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, pirma, prieš jums paliko bet neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, bendravimas yra daug veiksmingiau nei atidarymo ginčą. JEI mes ignoruoti savo prašymą, arba jeigu mes negali pasiūlyti pagrįstas sprendimas.Galite atidaryti ginčų, siekiant apsaugoti jūsų teisės.

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

dydis 5.5 * 4.8 * 1.3 cm
Pakuotė No
Kištuko Tipas ES Plug
Jungtis A HDMI
Lytis Vyriška-Moteriška
Komplektacija Paketas 1
Išorinis Maitinimo Šaltinis No
Jungtis B HDMI suderinamus*2
Stiprintuvas No
Tipas HDMI Splitter
Prekės Pavadinimas SOVAWIN
Modelio Numeris SH-HDMI-1-2
Svoris 30g

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai