Skustuvo Laikiklis Skustuvas Kablys, Pakaba Stovi Lipni Nerūdijančio Plieno Sunkiųjų Naudingumas Saugojimo Kablys, Vonios Kambarys, Virtuvė Organizatorius

w58003

€1.67

-0.57

€2.24

-25 %

Nauja prekė

Savybės:

1. Didelis Galingas Lipnios Kabliukų - lipni sienos kabliukai gali suteikia didelį tvirtumą ir ilgaamžiškumą, kuris gali pakelti svorį iki 4,5 kg.

2. Jokių Įrankių, Jokių Varžtų, Jokių daugiau Negraži Skyles Savo Sienos. Tiesiog reikia nuplėškite apsauginį sluoksnį ir klijuoti jį į norimą padėtį.

3. Multi-purpose Klijuoti du kartus Kabliukai - kabliukai gali būti naudojamas pakabinti savo skrybėlę, chalatas, chalatą, rankšluostį, raktai, skėčiai ir t. t. ir taip pat jis gali būti naudojamas kaip Skustuvo Laikiklis,Plug Kabliukai.Tai turi būti namuose,virtuvėje,ir vonios kambarys.

4. Atsparus vandeniui ir Rūdžių - Tai stiprūs kabliukai, pagaminti iš aukščiausios kokybės 304 satinless plieno ir šepečiu apdaila, apdailos, atsparus vandeniui, anti korozija & rust, atsispirti kasdien įbrėžimų, užtikrinti daugiau patvarus ir patikimas.

5.Plačiai Naudoti - Jis gali dirbti Sklandžiai keraminių plytelių, laminato ir dažytos sienos, veidrodis, butas nerūdijančio plieno, jokių plokščių metalo, medžio, akrilo, plastmasės paviršius, stiklo ir dar daugiau.

Techniniai duomenys:

Spalva: Sidabrinė

Medžiaga: 304 Nerūdijančio Plieno

Dydis: 2.36 colių ×1.77 colių

Max apkrova: 4.5 kg

Naudojimo patarimai:

1. Prieš įdiegdami programą, atkreipkite švarios sienos dulkių, vandens dėmes, Saugo sienos švarios ir sausos.

2. Tinka plytelės, stiklas, bet metalo, medienos, plastiko paviršius ir kt.

3. Gali būti perdirbtas. Šilumos plaukų džiovintuvas 15 sekundžių, tada jūs galite imtis jį žemyn ir prilimpa prie kitų paviršių.

Komplektą sudaro:

1 x Kablys

Žymos: Skustuvas Laikikliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Skustuvas Laikikliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Skustuvas Laikikliai

Medžiaga Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai