1Set 12V 20A Auto Automobilis, Valtis Sunkvežimių Apšviestas Led Perjungimo Jungiklis Su Saugos Orlaivių Apversti Aukštyn Padengti Raudona Mėlyna Žalia Geltona Balta

w5808

€0.54

Nauja prekė

Būkite atsargūs, Tai spalvos dangteliu ir kokios spalvos LED šviesos. Jei jums reikia kitos spalvos, prašome pranešti klientų aptarnavimo ar paaiškinimai.

vps kokybės jungiklis, jungiklis su LED ir raketų stiliaus dangtelis. Dažniausiai naudojamas su automobilių ir kitų transporto priemonių, prietaisų skydelyje kaip On/Off jungiklis.

[Instaliacijos instrukcijos] mažesnės dviejų kojų, įveskite ir išeiti, ir pusės pėdos jungia neigiamą polių arba orinės geležies, daugiausia įjungti ir išjungti viršutinės lempos. [Naudojimas] darbo laikas: Atidarykite dangtelį pirma, tada paspauskite jungiklį, uždarykite: išgriauti perjungti padengti tiesiogiai, tai bus uždaryti pereiti kelią.

Savybės:

100% Brand New

Dydis: 1.4 x 6.5 cm (W x H) (Prašome žiūrėti matmenų brėžinį)

Įėjimas:12V 20A

Jungiklis Įjungimo Stilius: Rokeris

Plačiai naudojimas : galima naudoti kaip perjungti įvairių papildomų elektros įrangos viduje&už automobilio ribų.(Pavyzdžiui, Kritinis žibintai, važiuoklės, žibintas, rūko žibintai, priešrūkiniai šviesos.

Pakuotės Turinys:

1x led jungiklis + tinkamų padengti

Žymos: Jungikliai, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs Jungikliai, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, Jungikliai

Dabartinis 20A
Medžiaga Plastikiniai
Savybės 12V
Garantija 1 metai
Jungiklio Tipas Mygtukas Jungiklis
Elemento Tipas Jungikliai
Sertifikavimo BMK
Modelio Numeris Perjungimo Jungiklis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai