Silikono Atveju Apsauginis Dangtelis Odos PS5 Žaidimų Konsolės, Nuotolinio Valdymo Pilna Apsauga, Apvalkalas atsparus smūgiams Atveju PS5 Accessories

w58291

€1.44

-1.18

€2.62

-45 %

Nauja prekė

Funkcijos: 1. Puikiai Suderinama: Silikoninis apsauginis dangtelis skirtas PS5 nuotolinio valdymo pultu. Atkreipkite dėmesį, jog Nuotolinio Valdymo Nėra Įtrauktas.

2. Teikti Visapusišką Apsaugą: Patvarus silikoninis atveju-apsaugo jūsų prietaisą nuo atsitiktinio lašai ir priduria, sukibimą su nuotolinio valdymo pulteliu. Ji suteikia gerą apsaugą, kad kiekvieną kraštų ir kampų nuotolinio valdymo pulteliu. Ji gali veiksmingai užkirsti nuotolinio nuo slydimo, braižymo, nesilaikantiems arba pasimesti.

3. Lengviau Rasti: Ryškus ir įdomus spalvų, kad jums lengva rasti savo nuotolinio valdymo pulto, kai norite įjungti TELEVIZORIŲ ar turėti kelis nuotolinio valdymo pultai sumaišyti kartu, gebėjimas greitai nustatyti, sutaupant jums daug laiko.

4. Ekologiškos Medžiagos: Šis dangtelis yra pagamintas aukščiausios kokybės silikono, nekenksmingas jūsų augintiniams, vaikams ir šeimoms. Jis yra minkštas ir lengvas, todėl TELEVIZORIAUS nuotolinio suteikti daugiau komforto rankena juosta kaip atskirą nuotolinio valdymo pultą.

5. Pastaba: Prieš perkant, prašome patvirtinti, ar dydis, ši danga atitinka jūsų nuotolinio valdymo pagal mūsų nuotraukas ir modelį, aprašytą. Jei negalite būti tikri, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Nuotolinio Valdymo Atveju

Medžiaga: Silikonas

Suderinama modelis: už PS5 žaidimų konsolės, nuotolinio valdymo

Spalva: juoda, balta, raudona, žalia, pilka

Svoris: apie 28g

Dydis: apie 149*48*28mm/5.87*1.89*1.10 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Nuotolinio Valdymo Apsaugos Atveju(Nuotolinio nepridedami)

Pastabos:

1. Yra daug rūšių nuotolinio valdymo PS5, bet radianas ir formos nuotolinio valdymo pultas yra skirtingi.

2. Prieš perkant, jūs galite suderinti savo nuotolinis valdymas, dydis pavaizduota mūsų nuotraukoje.

3. Jei jūs vis dar abejojate, galite siųsti savo lg nuotolinio valdymo paveikslėlio, norėdami patvirtinti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

4.Pardavimo sąraše nėra kitų prietaisų, tokių kaip žaidimų konsolės PS5, rankena, nuotolinio valdymo pultas ir pan. Tai tiesiog apsauginį dėklą.

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos. Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų. Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo. Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai. Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Žymos: Atsarginės Dalys Ir Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Atsarginės Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Atsarginės Dalys Ir Priedai

Modelio Numeris Silikoninės Apsaugos Atveju
Parama Drop laivyba/didmeninės
Kilmės KN(Kilmės)
Su USB -
Suderinamos Prekės/Modelis Kita
Prekės Pavadinimas Rondaful
Suderinama Modelis Už PS5 "Media Remote"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai