Muilas Žiedų Rinkinys Dovanų Dėžutėje Motinos Diena Gimtadienio Dovana Muilo Gėlių Gvazdikų Puokštė Rožių Valentino Dienos Dovanos Moterims,*/

w58385

€0.78

-0.19

€0.97

-19 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Medžiaga:aukštos kokybės muilo gėlių

Spalva:Kaip paveikslėlyje

Naudojimas:Apdaila

Produkto Pavadinimas:Puokštė rožių muilas

Įpakavimas:dėžutės

Savybės:

1. Ši maža puokštė yra sudaryta iš trijų keturių sluoksnių šalto grožio žiedų galvučių su devynių-šakės, hydrangea ir alyvuogių žolės. Stilius yra švieži.

2. Keturių sluoksnių šaltas grožis turi didelę gėlių galvos, gražus gėlės formos, aromatingas kvapas, minkšto paviršiaus ir minkšta liesti, kuris gali būti saugomi ilgą laiką.

3. Puokštė yra mažas ir gražus gimtadienio dovanos, Valentino Dienos dovanos, vestuvių dovanos, verslo renginius, ir dovanos.

4. Žiedlapių bus putų, kai jis yra veikiamas vandens, kuris gali nusiplauti rankas ir turi baktericidinį poveikį.

5. Romantiškas, unikalus, nešiojamų, ir praktiška, idealiai tinka puiki dovana idėja.

6. Aprašymas: laikykite produktą vėsioje ir sausoje vietoje daugiau nei vienerius metus. Žiedlapių bus putų, kai jis yra veikiamas vandens, kuris gali nusiplauti rankas ir turi baktericidinį poveikį.

Pakuotė: 1 vnt* muilas gėlės

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio. Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Žymos: Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dirbtinis & Džiovintos Gėlės

Tipas Rožė
Proga Valentino Dieną
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Modelio Numeris Muilas Gėlių
Stilius Gėlė
Kilmės KN(Kilmės)
Gėlių Stilius Gėlių Puokštė
Medžiaga PVC

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai