Unisex Atsitiktinis Diržas Drobės Hip-Hop Diržai Liepsna, Spausdinimo, Rišimo Drobinio Pynimo Sklandžiai Diržų Sagtis Moterų Diržas Moterų, Vyrų Džinsai 130cm

w58792

€3.16

-1.35

€4.51

-29 %

Nauja prekė

Medžiaga:Drobė+Metalas

Spalvos:Kaip nuotraukas

Diržo Ilgis:130cm

Diržo Plotis:3.2 cm Pastaba: * Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas * Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino? Dėl didmeninių klientų,mes jums siūlome, jūs didmeninė kaina ir nemokama express pristatymas (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuri, pristatymo laikas yra maždaug 3-7 dienos (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse. Drop laivyba klientui,mes išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą. Kaip aš galiu sekti mano sklypo? Jūs galite sekti savo sklypo šioje svetainėje jūsų sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga? Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ,mes galime padėti jums jį pratęsti . Taigi jūsų pinigai nebus į mūsų sąskaitą. Ir mes stengiamės sekti savo sklypo iki tol, kol jūs jį gauti.

Žymos: Vyriški Diržai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs vyriški Diržai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Vyriški Diržai

Tinka Moterų/vyrų/Unisex
Diržai Medžiaga Metalo
Sagties Plotis 4.2 cm
Moterų diržas Juostos
Diržo Sagtis Stilius Sklandžiai sagtis/D sagtis
Modelio Tipas Spausdinti
Modelio Numeris B0916
Elemento Tipas Diržai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Diržo Plotis 3.2 cm
Spalva 2 stilius
Lytis Unisex
Stilius Atsitiktinis Mados
Kilmės KN(Kilmės)
Sagties Ilgis 4.5 cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai