Medvilnės KD2.5 Kolonėlė Aktyvi Anglies Veido Kaukė Daugkartinio naudojimo Veido Gyvūnų Kaukė, Apsauginis Diržas Anti-dulkių Gripo Suaugusiųjų Vaikas Unisex Kaukės

w58997

€2.42

-2.51

€4.93

-50 %

Nauja prekė

Medvilnės KD2.5 Kolonėlė Aktyvi Anglies Veido Kaukė Daugkartinio naudojimo Veido Gyvūnų Kaukė, Apsauginis Diržas Anti-dulkių Gripo Suaugusiųjų Vaikas Unisex Kaukės Savybės:

- Pralaidumas yra gera, nėra nuobodus. Ji gali pasiekti dulkių poveikio. Aliuminio juostelės nosies tiltas gali būti nustatytas popieriaus. Ne itin sandarinimo dalelių, patogus dėvėti.

-Naudojant paprastas kvėpavimo technologija per mūsų pirmaujančių technologijų, mes siūlome savo kvėpavimo bazės lygį; naudoja geriausias ultra-minkštas medvilnės ir odos draugiškas medvilnės su gylis optimizavimo ir stiprinimas, kuris yra minkštas, lanksti ir kvėpuojantis idealiai tinka žmonėms, kurių oda jautri alergijos.

-MULTI-PURPOSE: Naudoti mūsų kovos su tarša kaukę, gali sumažinti riziką kvėpavimo dujos, kenksmingus kvapus, žiedadulkes, dūmus, dulkes ir kitas žalingas daleles, ligoninių, mokyklų, kelionės, valymas, dažymas, statybos lauko veikla.

-Susitikti su savo skirtingus poreikius - nesvarbu, ar dirbate, veikia, miesto vairavimo, namų valyti ar veiklos lauke, jūs nedelsiant turite geriausią apsaugą jūsų sveikatai.

Techniniai duomenys:

- Medžiaga:Kvėpuojantis 100% medvilnės

Pakuotės turinys:

Veido Mouch Kaukės * 1

KD2.5 Filtrai * 2

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje

Žymos: Kaukės, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Kaukės, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Kaukės

Apsaugos Klasė NĖRA
Prekės Pavadinimas MERALL
Lytis Moterims, Vyrams, Vaikams/Vaikams/Vaikas
Kiekis 1pcs Kaukė + 2vnt KD2.5 Filtrai
Modelio Numeris Suaugusiųjų/Vaikų Apsaugine kauke
Gyvenimo ciklas Daugkartinio Naudojimo Apsauginės
Funkcija Medvilnės KD2.5 Kaukę Nuo Dulkių.
Proga Atgal Į Mokyklą
Elemento Tipas Kaukės
Taikoma Suaugusiųjų
Parama Dropshipping
dydis PM2.5 Adjustable Active Carbon Face Mask
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Poliesteris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai