Galvos Braižymo Masažas Nagus Aštuonkojo Galvą Massager Galvos Vyriais Masažas Letena Mažas Artefaktas Siela Gavyba Extractor

w59135

€1.18

-0.3

€1.48

-20 %

Nauja prekė

Savybės:

1. Graži išvaizda: produktas yra sudarytas iš visų nerūdijančio plieno vielos ir apvaliosios medienos. Išvaizda yra mažas ir mielas. Masažuojant galvą kiekvieną dieną, galite lengvai turėti gražius plaukus.

2. Unikalus dizainas: produktas yra masažas čiuptuvai, kurie gali masažas acupoints galvos, gali veiksmingai sumažinti nuovargio, ir poveikis yra toks gaivus smegenų ir stiprinti šaknis plaukų.

3. Reikšmingas poveikis: produktas pašalina raumenų įtampą ir nuovargį, stimuliuoja ir įtrinkite akupunktūros taškus iš žmogaus galva. Tai yra idealus sveikatos priežiūros produktas ir reklamos dovana.

Aprašymas:

Šis produktas yra galvos massager. Jis stimuliuoja ir masažai, kad akupunktūra taškų, žmogaus galva, taip, kad vartotojas turi labai didelį jausmą, komfortą ir gali veiksmingai sumažinti nuovargio.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: visos viela iš nerūdijančiojo plieno + apvalios medienos

Dydis: 23cm, 12 vadovai

Svoris: 0.022 kg

Pakuotė:

1* Masažas letena

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: Galvos Masažas Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Galvos Masažas Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Galvos Masažas Priemonė

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Medžiaga visas nerūdijančio plieno viela + apvalios medienos
Prekės Pavadinimas U-Kiss
Prašymas Vadovas
Modelio Numeris Masažas letena

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai