Oro Pod Animacinių Filmų Dramblys Coque Airpods Pro Atveju Mielas Meilė Širdyje Aišku, Padengti Airpods 2 Atveju Prabanga Silikono Ausinių Priedai

w59272

€1.90

-1.27

€3.17

-40 %

Nauja prekė

Animacinių filmų Atveju Airpods

Ypatybė: 1. Aukštos kokybės plastiko TPU, patvarus. 2. Visiškos aprėpties, tai jūsų AirPods visų pusių apsauga. 3. Apsauga nuo dulkių, saugoti savo AirPods švarus. Atveju, gali būti plaunami vandens, lengva valyti. 4. Anti-rudenį. 5. Madingas ir naujoviškas dizainas suteikia jums unikalią patirtį.

Informacija

Atkreipti dėmesį į detales, tiesiog geriau saugoti savo airpods. Patogiai jaustis, suteikia jums gerą naudojimo patirtį.

Vežimas

Gavus jūsų užsakymą, mes, bus visiškas pritaikymas ir pristatymas-per 48 valandas. Jei turite kokių nors problemų, pvz., logistika negali būti patikrintas, pakuotės prarado, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, mes susidoroti su problema jums. Mes neleis prarasti viską.

Paslauga

Mes turime profesionalių po pardavimo komandos tarnauti jums. Jei yra problema su produktų, tokių kaip žala, blogos kokybės, modelio pritaikymas, klaidos ir kt., prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, mes jums tinkamą sprendimą. Mes tikimės, kad suteikti jums priimtinas paslaugų ir produktų, ir linkiu jums malonu apsipirkti.

Žymos: Ausinių Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Ausinių Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Ausinių Priedai

Custom Parama
Funkcija Drop-vandeniui ir purvui atspari
Elemento Tipas Ausinės Atvejais
Medžiaga Plastikiniai
Didmeninė Susisiekite su mumis
Spalva Aišku
dydis Airpods Pro
Modelis Dramblys
Modelio Numeris Airpod 2
Pakuotė Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai