1pc Vinių Cinkavimas Milteliai Dėklas Nagų Mirkymas Perdirbimo Sistema "PASIDARYK pats" Nail Art "Flash" Miltelių Dėžutė China Kritimo Atveju Konteineris Manikiūro Įrankiai

w59317

€4.45

Nauja prekė

1 gabalas, Vinių Cinkavimas Milteliai Dėklas Nagų Mirkymas Perdirbimo Sistema "PASIDARYK pats" Nail Art "Flash" Miltelių Dėžutė China Kritimo Atveju Konteineris Manikiūro Įrankiai

Aprašymas:

Mūsų panirimas milteliai konteineris yra suprojektuotas kaip cinkavimas miltelių sistema, su 2 išimami padėklai ir sugauti funkcija, ji gerai dirba, taikant panirimas milteliai ir pilant nagų milteliai, naudinga, siekiant sumažinti atliekų kiekį ir pakartotinai naudoti perteklius milteliai.

Savybės:

- Spalva: Balta

- Medžiaga: Plastikas

- Dydis: 6.5x4x3.7cm

- AUKŠTOS KOKYBĖS: Pagaminti iš kieto ir tvirto plastiko, patvarus ir ji atrodo labai graži. Būtina turėti cinkavimas milteliai gerbėjų ir nagų salonas.

- PIRŠTU GRIOVELIŲ DIZAINAS: Jūs galite įdėti savo nagų dėklą ir tiesiog supilkite miltelius ant jūsų nagų. Nepanaudotų milteliai patenka į plokštelę žemiau ir jūs galite pakartotinai naudoti jį šalia manikiūro.

DIP MILTELIŲ PERDIRBIMO SISTEMA: Sumažinti milteliai, atliekos ir padidinti lengva valyti su perdirbimo sistema, nuimamas šaukštu ir sugauti funkcija šis nagų mirkymas miltelių sistema.

PRITAIKYMAS: Puikiai tinka taupydami jūsų panirimas milteliai. Ji padeda net aprėptį, ir bus ne sunaikinti dizaino ar modelius. Ji puikiai veikia glitters ir kritimo milteliai, jūs įpratęs būti nusivylęs.

- PUIKI DIY NAIL ĮRANKIAI: Jis yra kompaktiškas konteineris su pirštu vadovas, kuri yra lengva ir patogu, tiek salonas, nagų menininkų ir pradedantiesiems naudoti.

Pakavimo sąrašas

1 x Cinkavimas Miltelių Perdirbimo Lovelių be nagų milteliai

Žymos: Nagų Blizgučiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Blizgučiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Blizgučiai

2 funkcija Nagų Dailės Apdailos Įrankiai
Funkcija 5 nagų dailės priemonių rinkinys manikiūro rinkinys
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
Kiekis Kita
Feature10 nagų miltelių perdirbimo dėžutę
Modelio Numeris Kita
NET WT Kita
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija 1 nagų miltelių dėžutė
Funkcija 11 nagų milteliai rinkinys
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija Manikiūro Įrankiai
Funkcija 12 nagų milteliai, gelis
4 funkcija nagų dailės priemonės, rinkiniai
Funkcija 6 nagų piešimo įrankis
Funkcija 8 Vinių Cinkavimas Milteliai Dėklas
Funkcija 9 nagų miltelių dėžutė
Funkcija 7 be nagų milteliai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai