Box pakuotėje 10pc spalvų Fontanas Pen Rašalo papildymo Konverteris Siurblys 3.4 mm, Kasetės Pen pildymas

w59637

€0.81

-0.2

€1.01

-19 %

Nauja prekė

Prekės Aprašymas

randas: fontanas pen rašalo

Spalva: Spalvotas

Rašyti: atsparus ilgalaikį sklandų raštu

Būklė : 100% Visiškai Naujas

Rašalo kasetė : Tarptautinis standartas kalibras:3.4 mm

Keitiklis : Squeeze-tipas

Pakuotė : maišelis

Mokėjimo

1.Mes tik priimame mokėjimus per ESCROW

2.Visi Apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dieną po uždarymo aukciono.Jeigu jūs neketinate mokėti,prašome ne kainos pasiūlymą. Pateikite mums savo mokėjimo kartu, kai jūs baigti savo pasiūlymus.

Pristatymo informacija

1.Mes paprastai siųsti elementą, per 2 dieną po apmokėjimo. Kartais jūs galite gauti paketą greitai per 14 dienų, tačiau kartais ji gali trunka apie 24 dienų atvykti. Tai yra dėl į paštą, Tikiuosi, jūs galite suprasti.

2. Klientams bus atsakinga už mums tinkamą siuntimo informacija per checkout. Prašome patikrinti, prieš baigia vykdymo procesą. Mes padengs ne prarastų paketų dėl neteisingo adreso informacija pateikta klientui.

Susisiekite su mumis

Prašome įsitikinkite, kad jūs sutinkate su visomis mūsų mokėjimų, laivybos politikos ir visų terminų ir sąlygų, iki varžytinių ar pirkti. Jei turite kokių nors problemų ,Prašome susisiekti su manimi, Mes jums per 24 valandas 100% patenkinamo atsakymo. Ačiū! Tikimės malonaus bendradarbiavimo!

Žymos: Pen pildymas, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Pen pildymas, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, rašiklio šerdelės, kasetės pen, pen rašalo papildymo

Prekės Pavadinimas chouxiongluwei
Stilius fontanas pen rašalo
Modelio Numeris kalibras
Pakavimas į pag

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai