10 Porų Neslidus Padidėjęs Nosies Pagalvėlės Akiniai, Akiniai Akiniai Priedai

w59651

€0.64

-0.15

€0.79

-18 %

Nauja prekė

Savybės:

Protingas dizainas: Minkšta aukštos qualitity silikono su ergonomiška D-formos dizaino, suteikia jums maksimalų komfortą.

Paprasta naudoti: Tiesiog nulupkite ir klijuoti šios lipnios nosies pagalvėlės ant jūsų akinių, ir jums nebereikia būti erzina su akiniais slydimo žemyn savo nosies.

Daugiafunkcinis: pagalvėlės gali ne tik padidinti aukštis, todėl akiniai jums tinka labiau, bet taip pat išvengti slydimo, suteikiant jums naują akinius nešioti patirtis.

Platus taikymas: Akinių nosies pagalvėlės tinka daug stiklai, lipnios akinius, pagalvėlės gali puikiai su įvairių rūšių akiniai, akiniai nuo saulės, akinių ir pan., tinka visų rūšių plokštelės optinių rėmelių, valdybos akiniai nuo saulės plokštės, plastiko rėmai ir kt.

Šiltas pranešimas: Už geriausią sukibimą, prašome švarus trinkelėmis naudojimo plotas su patrinkite spirito ir leisti jiems išdžiūti prieš taikant trinkelės.

Naudojant metodą:

1. Kruopščiai nuvalykite naftos ir purvo nuo rėmų.

2. Atidžiai matuoti pozicija akinius galima klijuoti.

3. Kantriai stick akinių nosies pagalvėlės, paspauskite ir palaikykite kelias minutes, kad užtikrinti sukibimą.

Pastaba: Ne mažmeninės pakuotės.

Žymos: Akiniai Priedai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Akiniai Priedai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Akiniai Priedai

Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Ilgis(mm) 15.5 mm
Plotis(mm) 7mm
Formos\modelis Ovalo formos
dydis 15.5*7*2mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai