2536 office Mini žolės lėlės žolės galva lėlės, neigiamų jonų vazoninių lentelės viršuje ekranas dovana žaislai

w60949

€0.15

Nauja prekė

1. Chromatines aberacijas: Visos prekės yra natūra fotografavimo, pasistenkite, kad spalvos atrodo arti objekto, šiek tiek spalva aberacijos negali toleruoti klientus, būkite atsargūs! Siekiant išvengti eikvoti nereikalingų pinigų ir laiko.

2. Dydžio problema: Prašome perskaityti gaminio aprašymą duomenys arba susisiekti su mumis prieš pirkdami dar kartą. Prašome nurodyti spalvą ir dydį produktą, kurį norite perkant, kitaip mes numatytasis pristatymo pagal pavadinimą, aprašymą.

3

4. Nuostolis prekių: Paprastai, nuostoliai prekių lemia naikinimo priemonių paketo. Jei pakuotės, lipni juosta yra nustatyta, kad buvo pakeisti, sugadinti ar suplėšyti, sulaužyti, su pėdsakai išpakavimas, prašome pasirašyti už tai. Jei paketas yra pasirašyta be patikrinimo, sunku mus prisiimti atsakomybę už dingusius, trūkumas ar transporto avarijų. Aš tikiuosi, jūs galite suprasti. Jei jis yra apsaugininkas arba proxy, prašome informuoti iš anksto redaguojame prekių paketą.

5. Kokybės problema: Mes bandys išardyti ir patikrinti prekes prieš ir po gimdymo. Dydį ir spalvą problema yra ne dėl aplaidumo mūsų prekių. Jei jums reikia pasikeisti krovinių vežimo, Pirkėjas turi padengti. Jei tai tiesa, kad kokybės problema yra rasti po gavimo, prašome susisiekti su mumis laiku per 48 valandas nuo prašymo gavimo dienos, pateikti atitinkamą nuotrauką įrodymų, ir bus jums tinka, ir pašto išlaidas padengia jav. Pastaba: apatiniai ir kojinės neprisiima jokios pakeitimo ir grįžti po naudojimo! Atidžiai patikrinkite prieš taikant! Nes kiekvienam klientui pageidaujant yra skirtingi, tai neįmanoma padaryti jį į bet kurio kliento akimis. Tikiuosi, kad jūs ne rūpintis per daug kai kurių nedidelių trūkumų, esate dėvėti.

Žymos: Buteliai, Stiklainius & Dėžės, Namai Ir Sodas, Pigūs Buteliai, Stiklainius & Dėžės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Buteliai, Stiklainius & Dėžės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai