Lotusflower 2vnt Aukštos Kokybės ABS Golfo Aksesuaras Golfo Kamuolys Derinimo Įrankis Golfo Kamuolys Žymeklis Linijinės Golfo Žymeklis Įrašą Kamuolys Žymeklis

w61139

€1.30

-0.07

€1.37

-5 %

Nauja prekė

modname=ckedito

Produkto Vitrina:

Produkto Savybės : 1.

Lengvas būdas atkreipti linijų patikrinti jūsų derinimą sūpynės arba išleisti, lazda kvadratinis linija. 2.

Kūrėjai padės jums rasti geresnį kampą ir padidinti išleisti tikslumo, pasiekti savo tikslus. 3.

Priekinės ir galinės pusės, tiek galima padaryti ženklu, padės jums padaryti savo ženklą, nustatyti savo golfo kamuoliukus. 4.

Nešiojami ir Lengvai Atlikti: žnyplės-forma leidžia lengviau pakabinti ant golfo krepšys.

Daugiau Produktų:

Įmonės Pristatymas:

Mes jau tiekia įvairių OEM dalys mūsų klientams Europoje ir Šiaurės Amerikoje daug metų. Ir Mūsų produktai yra golfo trišakiai, golfo kamuoliukus, golfo divots, golfo mokymo aids, golfo bžūp įrašus, golfo pirštinės, golfo dovanų rinkinys ir pan., , ekonomiškas laiku pristatymą ir puikų klientų aptarnavimą.

Susitikimas ir viršija klientų lūkesčius yra svarbiausia mūsų kokybės politikos, su mūsų metų patirtis priėmimo OEM dalys, esame įsitikinę, kad padaryti mūsų paslaugą jūsų gerbiamas įmonės, taip pat ir tikiu, kad jums bus patenkinti mūsų kokybės, jų kainas ir rezultatus.

Sveiki apsilankę mūsų svetainėje daugiau informacijos apie golfo produktų.

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors reikalavimų. Kai jūs atlikti tyrimą, prašome siųsti savo konkrečius piešimo reikia daug dydį ir numatomą metinį naudojimo mūsų citata tikslo ir mes norime atsakyti jums labai greitai.

Žymos: Ženklai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Ženklai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Ženklai

Modelio Numeris GA249

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai