Karšto Pardavimo Skaidri Veido Skydelį Suaugusiems Patvarus Shield Kaukė Veidui Plastiko Daugkartinio Naudojimo Padengti Burnos Kaukę, Virtuvės Įrankiai

w6130

€1.86

-2.26

€4.12

-54 %

Nauja prekė

Aprašymas:

1. Naujas leidimas: patobulinta veido) apsaugos dangtis, madingas ir gražus.

2.KOMPIUTERYJE: "PC medžiaga, gali nešioti akinius, galite dėvėti labiausiai akinius, anti-rūko ir anti-static danga gydymas, skaidrus shield ir dvipusis anti-rūko efektas.

3. Profesionali apsauga: pakartotinai kaukė apsaugo veidą nuo išorinės agresijos iš didelio ploto į akinius nuo smakro, ir visiškai apsaugo veidą nuo vandens lašų, seilių, splash, riebalai ir dulkės.

4. Visą dangtelį skaidri kaukė: skaidrus, lengvas, patogus ir kvėpuojantis, kuris yra idealus pasirinkimas siekiant apsaugoti burnos ir nosies nuo taškomo purvo, lašelius ir purslų.

5. Vienas dydis tinka visiems: "Vienas dydis tinka visiems figūros apsaugoti visi-labai tinka šeimai, biuro ir sandėlio darbuotojų.

6. Plačiai naudojamas: tinka ir vyrams, ir moterims. Taikoma į viešas vietas ar kasdieniam naudojimui, pavyzdžiui, virtuvėse, valgyklose, namai, virtuvės, viešbučiai, greito maisto restoranai, grožio salonai, virtuvės, restoranų, tortas parduotuvės, prekybos centrai, tatuiruotė parduotuvėse ir pan.

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: KOMPIUTERIO, aukštos kokybės veido kaukė

Medžiaga: PC+ABS+ filtro kempine filtras

Spalvos: raudona, violetinė, mėlyna, juoda ir pilka

Gaminio matmenys: 11.5x13x6cm

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. Mūsų tikslas-sukurti geresnę saugos aplinką. Mūsų produktai garantuoja 100% brand new ir aukštos kokybės. Prašome nedvejodami pirkti!

Pakuotė:

1*veido kaukė

Žymos: Kitų Virtuvės Specialybės Įrankiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kitų Virtuvės Specialybės Įrankiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kitų Virtuvės Specialybės Įrankiai

Gaminio Matmenys Gaminio Matmenys
Kilmės KN(Kilmės)
produkto pavadinimas PC aukštos kokybės veido kaukė
Specialybės Įrankiai Tipas Kita
Spalvos raudona, violetinė, mėlyna, juoda ir pilka
Medžiaga PC+ABS+ filtro kempine filtras

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai