Metalo Žvejybos Masalas Sunku Masalas Suktuko Šaukštas Geležies Plokštės Luya VIB Šviesus pesca Aukso Sidabro Spalvos Jūros Žvejybos reikmenys Didelis

w61337

€2.90

-0.96

€3.86

-24 %

Nauja prekė

Produkto Savybės:

Spalva (Spalva): Juoda/ Aukso

Ilgis/Ilgis: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Svoris/Weight: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga : Metalas

Kabliukai: 4#2#

Pakavimo Metodas: Vienas Gabalas Pakuotė (Įpakavimas:OPP Maišelis)

Taikymo Vandens: Visą Vandenys

Žuvį: Topmouth Culter, Lašišų, Ešerių, Juoda Žuvis ir pan.

Blizgučiais Luya Masalas/Įvadas:

China Pasviręs Kelių Masalas Tinka Aštri Žuvų Rūšių, pavyzdžiui, Gėlo vandens ir Jūros Vandens, Ešeriai, Juoda Žuvų Topmouth Culter ir Kt. Kai Vilkdami, Vanduo Bus Sūpynės Kairėje ir Dešinėje, su Stipriais Modeliavimas. Luya Žvejyba Yra SUPERBAIT Žvejybos Metodas, Taip Vadinama Dirbtiniu Masalu, Kuris Yra Metodas, siekiant Imituoti Silpni Padarai, kad Sukelti Didelių Žuvų Atakos.

Blizgučiais Luya Masalas/Savybės:

Jis Tinka Aštri Žuvų Rūšių, Tokių kaip gėlas Vanduo, Jūros Vanduo, Ešeriai, Juoda Žuvų, Topmouth Culter ir Kt. Kai Vilkdami, Vanduo Bus Sūpynės Kairėje ir Dešinėje, su Stipriais Modeliavimas. Blizgučiai Yra Aštrus Ginklas Pulti Topmouth Culter iš tolo per Dieną ir Turi Turėti Elementą Luya Langelį. Tai Yra Geras Pasirinkimas Naudoti Jį Nežinant Gylio Vandens. tuo Pačiu Metu, Ji Gali Būti Mesti Toli, Nes Jo Mažas Dydis, Didelis Kiekis ir Mažas Pasipriešinimas Vėjui. per Dieną, Didelis Topmouth Culter Yra Toli nuo Kranto. Todėl, Blizgančiais Paprastai Naudojami Dienos metu Topmouth Culter. Blizgučiai Tinka Pradedantiesiems, Kai darbo Pradžia su Luya.

Blizgučiais Luya Masalas/Žvejybos Metodas:

Metodas Vilkdami Netikrą Masalas Yra iš Esmės tos Pačios Jūros ir Gėlo Vandens. po Mėtyti į Vandenį, Jūs Galite Laukti, O Pagal Aktyvių Gylis Žuvis. Pasiekus Nustatytą Vandens Gylis, Galite Pradėti Imtis Linija. Jei Apačioje Vanduo Yra Švarus ir Nėra Įvairenybės, Jums Gali Reguliuoti Greitį Purtyti Viela Atgal, Todėl, Kad Kartais Jūs Galite Skubėti ir Kartais Sustoti Lėtai, Kurios Turi Gerą Žuvų Traukos Poveikio; Jei Vandens Apačioje Yra Mišri, Prašome Greitai Jį Atšaukti po Mėtyti, siekiant Išvengti Lėtėja ir Nuskendo ir Kabo Apačioje, Tai užims Laiko, Žalos Linijos ir Žalos Masalas.

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Masalas

Prekės Pavadinimas SONGYI
Pozicija stream
Medžiaga Metalo
Kategorijos SUVILIOTI
Kilmė Kinija
Tipas Dirbtinis Masalas
Spalva Juoda, Aukso
Specifikacijos 28g,32g,35g,40g,50g,60g
Pagrindinės Pardavimų Regionuose Pasaulio

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai