PinPai 500pcs Aišku, Natūralių Netikrą Kojų Patarimai Pilnas draudimas False Nagai Pratęsimo Koja Patarimas Pedikiūro Dervos kojų nagų Artificia Ilgai Patarimas

w61696

€2.07

-1.77

€3.84

-46 %

Nauja prekė

Nuolaidą

pirkti bet kokius 2 gabalus produktai mano parduotuvėje, galite gauti papildomą 5% nuolaidą. pavyzdžiui, vienas vaistas yra 30% nuolaida, jei perkate daugiau nei du gabalus, jūs galite gauti 35% nuolaida.

Informacija apie produktą pristatymas: 1.Prekės bus išsiųstos per 7 dienas darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą. 2.Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. atsiliepimų: Paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį neišspręs nieko. TEIGIAMA ryšių nėra. Jei nėra nieko blogo, nedelsdami susisiekite su mumis. Prašome suteikti mums galimybę darome viską, kad patenkinti jus, ir gauti pagerėjo. susisiekite su mumis: Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių. Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš duodamas ne teigiamų atsiliepimų. Ačiū už suteiktą galimybę padaryti viską teisingai gerų ryšių. Kai perkate, prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei negavote prekės per 45 dienas, nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Žymos: False Nagai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs False Nagai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, False Nagai

Modelio Numeris H045
Privalumai 2 geras kietumas, šviesus
Medžiaga Derva
Prašymas Pirštas
Nagų Ilgis 1.3 cm-2.3 cm
dydis 10 different sizes
Spalva Aišku, Gamtinės
Tipas Visą Nagų Patarimai
Elemento Tipas False Nagų
Funkcija išplėsti kojų nagai ilgis
Kiekis 50 vienetų viename dydis
Prekės Pavadinimas PINPAI
Privalumai nekenksmingas, sklandžiai, lanksti
Nagų Plotis 0,7 cm-1.7 cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai