Nauja
50pcs/daug Didmeninės Medienos Granules, Švino, Tigras Medinių Karoliukų, Skirta

50pcs/daug Didmeninės Medienos Granules, Švino, Tigras Medinių Karoliukų, Skirta "PASIDARYK pats" papuošalai Rasti 23x18mm Skylė:2mm(K01954)

w62249

€2.47

Nauja prekė

50pcs/daug Didmeninės Medienos Granules, Švino, Tigras Medinių Karoliukų, Skirta "PASIDARYK pats" papuošalai Rasti 23x18mm Skylė:2mm(K01954) Modelis: K01954 Medžiaga: Mediena Dydis: 23x18mm Spalva: Kaip Nuotraukoje Forma: Tigras Elemento Tipas:

Mados

PASTABA: spalvos yra šiek tiek kitoks, kiekvienas kartus, Rasite spalva, kaip nurodyta toliau: 1 Spalva ir Spalvos 2, Nes medienos granulės yra dažytos spalvos. Taigi, mes išsiųsti juos, kad jūs atsitiktinai everytimes !! Tikiuosi, jūs galite supranta!!!! Prašome leiskite mums žinoti, jei turite specialusis reikalavimas !!!!

Skelbimas:

Nuotraukos šios prekės dėl mūsų svetainėje, yra tik nuoroda į jums pasakyti, kad jie yra sumaišytų spalvų ir/arba mišrus modelis. Tačiau, spalvos ar modelio mes gauti iš gamyklos gali skirtis kiekvieną kartą. Tiesiog susisiekite su mumis, jei turite specialų reikalavimą spalvos arba rašto ir mes pasistengsime jei mes galime gauti juos už jus, kad atitiktų jūsų reikalavimus.

Sveiki atvykę į onebeads !!!!!

Žymos: Karoliukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, karoliukai, "pasidaryk pats", didmeninė medienos granulės, mediniai karoliukai

Dydis
Prekės Forma Apvalios Formos
Modelio Numeris k01954
Forma
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Karoliukai
Prekės Svoris 0.6g/pc
Skylės
Medžiaga Mediena
Prekės Pavadinimas Onebeading
Išorinis Skersmuo 23x18mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai