5M Vandeniui Suknelė Audinio Juosta dvipusė Secret Kūno Lipnia Krūties Liemenėlė Juostos Saugus Skaidrus Aišku, apatinis Trikotažas Juosta

w63883

€0.48

-0.31

€0.79

-39 %

Nauja prekė

Savybės

✅ TURI DRABUŽIŲ, PASTOVUS - Bebaimis dvipusis juosta bus laikykite savo drabužius ir hemlines patogiai nuo savo odos ar apatinius, kad jūsų apranga rafinuotas, madingas ir elegantiškas visą dieną. Ne daugiau nemalonu, apatinukai, matomų juostelių arba žuvo giliomis iškirptėmis.

✅ SAUGUS ANT ODOS - Mūsų specialus klijai yra skirti odos saugus ir nesukelia dirginimo, kai naudojamas tiesiogiai ant odos. Mes naudojame saugias medžiagas, kad yra patogiai visą dieną, bet taip pat ir nuplauti lengvai, todėl jūs don't turi spręsti erzina likučių ar negražus klijų ženklų.

✅ AUDINIO DRAUGIŠKAS - Stop griauna jūsų drabužiai ir audiniai, su skylėmis, iš metalo smeigtukai! Skirtingai nuo kaiščių, mūsų dvipusis juosta yra nematomas visiems, bet jums! Nėra vienkartiniai ženklų ar eilutes, kurios dažnai pasirodo su metaliniais kaiščiais. Mūsų klijai yra skirtos ne palikti likučių ant jūsų audinio pašalinus.

Techniniai duomenys:

- Medžiaga: Plastikas

- Spalva: Skaidrus

- Dydis: 16 mm x 5m

Komplektą Sudaro:

- 1x Juostele

Žymos: Juosta, Namų Tobulinimas, Pigūs Juosta, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Juosta

Elemento Tipas Artimieji Priedai
Naudojimas Drabužių/Nuotakos Suknelė/Vakarinę Suknelę
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 16mm*5m
Juostos Tipas Izoliacine Juosta
Stilius Apatinis Trikotažas Juosta
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai