10vnt Spalvinga Trinamos Audinio Siuvėjų Kreida Audinio /1Piece Žymeklis Parkeris Modelio "PASIDARYK pats" Siuvimo Įrankis Rankdarbiams Priedai

w64284

€2.27

Nauja prekė

Sveiki, gerbiamas kliente, kreida yra trapi. Dėl ilgalaikės transporto, net geriausi pakavimo procesas negali garantuoti, kad produktas neturi būti pažeistas. Tačiau tai neturi įtakos vartojimui. Jeigu tu negali priimti tokį rezultatą, prašome apsvarstyti tai, kad atidžiai, ir nemanau, kad mums blogai įvertinti, nes žalos produktas, kuris yra nesąžininga mums. Dėkojame už jūsų supratimą ir pasitikėjimą.

Mūsų parduotuvės Žymeklis Parkeris Kreida Už Pritaikyti Drabužis yra Vienas gabalas pardavimui!!prašome atkreipti dėmesį,$ būti 0,47 yra 1 vnt, kaina!!

Priminimas:

Siuvėjo Kreida yra silpnos ir negali atlaikyti nepatogus avarijos express pristatymas. Mes galime tik pakuotė, taip pat, kaip mes galime. Sumažinti riziką susmulkinimo. Jeigu jums tai , prašome užsakymą kruopščiai.

Aprašykite:

Medžiaga:Derva Dydis: apie 48mm langelį sudaro 10 vienetų. Spalva: daugiaspalvis, balta, rožinė, geltona, mėlyna Tinka siuvimo ir scribing Įtraukti apima:10 pritaikyti kreida

Pastaba:

1.Prašome leisti po 0,5-1 colio skiriasi dėl rankinis matavimas. (1inch=2,54 cm) 2.Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo aukščiau vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

Žymeklis Parkeris, Siuvimo Priemonės, Siuvimo Kreida Cut-nemokamai Pritaikyti Drabužio Pieštukas

JEI TURITE KOKIŲ NORS KLAUSIMŲ,PRAŠOME SUSISIEKTI SU MUMIS,MES PASISTENGSIME ATSAKYTI JUMS KUO GREIČIAU,AČIŪ UŽ JŪSŲ SUPRATIMĄ!

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras

Naudoti Mezgimo
Tipas Siuvėjo Kreida
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai