LED Neon Lempos Elipsinė planetos Formos Ženklas, Neoninės Šviesos Baterija Namų Dekoratyvinės Sienų Šviesos Šalis, patalpų Apšvietimas

w64512

€2.20

-1.08

€3.28

-32 %

Nauja prekė

DC4.5V LED Planetos Neoninės Šviesos Ženklai USB ar Baterija Minkštas Naktį Šviesos Šalis, Reikmenys, Namų Apdailos Juostą 2020 m.

Kulka Taškų: 1、Namo Apdailai: Planetos neoninės šviesos apšviesti jūsų namų ir pridėti romantiškas LED neon požymių jūsų namuose. Sukurti romantišką atmosferą savo kambarį, idealiai tinka jūsų mažoji princesė ir princo.

2、Spalvingas ir Įdomus: Neono ženklais yra idealus akcentas, namų apdaila ar šalių, todėl paprastas gyvenimas, daugiau spalvingas ir įdomus.

3、aukščiausios kokybės Medžiagos: neoninės šviesos, yra pagaminti iš lankstaus silikono LED juostelės žibintai ir akrilo backplanes, todėl nėra reikalo nerimauti dėl perkaitimo ir jis yra saugus ir nekenksmingas, ir nėra rizikos, stiklo žalą, nutekėjimo ar pavojingų medžiagų.

4、Lengva Valdyti: Planetos neon sienos lempa, tik reikia 3 AA baterijos (neįtraukta į komplektą), arba prijunkite USB sąsaja.

5、Platus: LED planetos neoninės šviesos gali būti naudojamas kaip dovana gimtadieniui, Valentino Dienos, Kalėdų dovanos šeimai, mėgėjams, draugės, merginos, vaikai, ir t. t.; planetos neoninės šviesos ir ženklai yra plačiai naudojami vestuvėms, bakalauro šalims, vestuvių pokylių, gimtadienio ir kitų iškilmių progomis. Tai idealus akcentas jūsų židinio arba lentelė.

Specifikacija:

Lemputė karoliukai: 120 karoliukai (2835)

Dydis: vienpusiai žėrintis apie 7*15mm/0.28*0.59 colių

Naudojimas: inžinerija/outdoor/indoor/apželdinimas/koridorius/KTV/lubų gatvės kiekybinio/hotel/plačiai naudojamas! (Įvairių sudėtingų modelių, laiškų ir teksto modeliavimas, savavališkai susukti ir išlenktas be aklaviečių)

Tarnavimo laikas: 50.000 valandos žėrintis ėduonis per 6 tūkst. per metus

Atsparus vandeniui reitingas: IP42 (apsaugos nuo saulės/šaltas apsaugos, apsauga nuo lietaus)

Darbinė įtampa: DC4.5V

Maitinimas: USB arba 3 AA baterijos (neįtraukta)

Pakavimo Sąrašas:

Neon*1

Žymos: Neoninės Lemputės & Vamzdžiai, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs Neoninės Lemputės & Vamzdžiai, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, Neoninės Lemputės & Vamzdžiai

Garantija -
Įtampa 110-240V
Atsparus Vandeniui Reitingas IP42
Spalvos Temp(K) 0.0 K
Vidutinė trukmė (val.) -
Prekės Pavadinimas HUAN JUN SHI
Savybės Neoninės šviesos
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Neoninės šviesos
Šviesos Srautas -
Lemputė Karoliukai 120 karoliukai
Pavadinimas Neoninės šviesos
Elemento Tipas Neoninės Lemputės
Darbinė Įtampa DC4.5V
Sertifikavimo BMK

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai