5VNT Virtuvės Nerūdijančio Plieno Kriauklė Filtras Vonia, Plaukų Gaudykle Kamščiu, Dušas išleidimo angos Filtras Gaudyklė, Metalo Kriauklė Kiaurasamtis Colander

w64547

€1.44

-0.47

€1.91

-24 %

Nauja prekė

Virtuvės Nerūdijančio Plieno Kriauklė Filtras Vonios Kambario Grindų Drenažo Šlakas Separatorius Maisto Šlakas Nuotėkio Net Namo Aukšte Nutekėjimo Akių Kriaukle Kiaurasamtis Metalo Kriauklė Kiaurasamtis

Kulka Taškų:

1、Aukšta Kokybė: aukštos kokybės kriauklė kanalizaciją filtras apsaugo maisto dalelėms patekti ir saugo vanduo teka į kanalizaciją, puikus mikro-perforacija.

2、Praktinis Naudojimas: Nerūdijančio plieno konstrukcija, patikima, be rūdžių. Tinka kasdieniniam praktiška, ilgalaikė apsauga nuo užsikimšimo.

3、Patvarus Naudoti: Idealiai tinka kriauklė kanalizaciją, patvarus, su sunkiųjų dizainas, ji negali judėti aplink, tinka daugeliui virtuvės kriauklės.

4、Plačiai Taikoma: platūs kraštai užtikrinti, kad mūsų produktų tilptų į didesnius telkinius, ne tik virtuvės kriauklės, bet taip pat vonios kambaryje ant grindų.

5、Kiekviena Pakuotė: pakuotėje yra 5 vnt nerūdijančio plieno virtuvės kriauklė filtras.

Savybės:

1. Nerūdijančio plieno medžiagos nėra lengva rūdžių, dažniausiai naudojami įrankiai, namų virtuvė.

2. Įvairias programas, virtuvėje, vonios kambario grindų nutekėjimo / tinklo nuotėkio / filtras nuotėkio.

3. Gali būti pakartotinai naudojamas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Virtuvės Kriauklė Šlakas Aušintuvas (6 neprivaloma) Grindų Nutekėjimo / Tinklo Nuotėkio / Filtras Nuotėkio

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Specifikacijos: atkarpa akių 115mm skersmens, B skirsnio akių 78mm skersmens, C skirsnyje, akies skersmuo 64mm, D skirsnis plieno paviršiaus skersmuo 75mm, E skyriuje, plieno paviršiaus 65mm skersmens, F skirsnis plieno paviršiaus 70mm skersmens.

Naudojimo būdai: naudojamas virtuvėje, kriauklės, vonios, kriauklės ir grindų drenažas.

Pakavimo Sąrašas:

5*grindų nutekėjimo

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: Virtuvės Kanalizaciją & Sugeriančio, Namų Tobulinimas, Pigūs Virtuvės Kanalizaciją & Sugeriančio, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Virtuvės Kanalizaciją & Sugeriančio

Tipas Colanders & Sugeriančio
Metalo Tipas Nerūdijančio plieno
Funkcija grindų nutekėjimo
Feature1 Įžuvinti
name2 Virtuvės Valymo
Sertifikavimo MPT
Paviršiaus Apdaila Chromuotas
Name1 Namų Valymo
Feature2 Eco-Friendly
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Name3 valymas
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai