Profesionali Plaukų Clipper Blade Andis Slimline Pro Li Žoliapjovės Pakeisti T-Ašmenys, Modelis D-7 D-8 Plaukų Clipper Vadovas

w64839

€2.36

-0.48

€2.84

-16 %

Nauja prekė

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% Originalus ir nemokamai po pardavimo garantija.

Produkto Aprašymas:

Patikimas, ilgaamžis peilis, kuris lieka ryškus. Uždaryti pjovimo T-peilis. Pakeisti GTO, EITI, SL ir SLS žirklės. Tai yra pakeitimas ašmenys - Už Andis modelis D7/D8 plaukams kirpti. Už Andis T-Outliner Pakeitimo Ašmenys Būti judantys ašmenys ir Statinių peilis.

Aprašymas:

Spalva: Sidabrinė Medžiaga: Metalas Dydis: 3.3x3.2cm

Pakuotės Turinys:

1 x žirklės ašmenys vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti. Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas. Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.reefaquarium.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

https://helppage.www.reefaquarium.lt/buyercenter/index.htm

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

Žymos: Plaukams Kirpti, Namų Apyvokos Prietaisai, Pigūs Plaukams Kirpti, Aukštos Kokybės Namų Apyvokos Prietaisai, Plaukams Kirpti

Elemento Tipas Plaukų Žoliapjovės
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas FGHGF

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai