Nauja
20pcs 18x23cm Rausva Juoda Juoda Balta Burbulas Apgaubia Bubble Mailer Dovanų Pakuotės ir Vestuvių Naudai Maišelį&Pašto Vokai

20pcs 18x23cm Rausva Juoda Juoda Balta Burbulas Apgaubia Bubble Mailer Dovanų Pakuotės ir Vestuvių Naudai Maišelį&Pašto Vokai

w65028

€1.91

-2.62

€4.53

-57 %

Nauja prekė

Poli Bubble Mailer Paminkštinti Vokai Savarankiškai Antspaudas Pašto maišelį burbulas paketas vestuvių maišą dovanų maišelis laivybos vokų Spalva: Rožinė / Juoda Išorinis dydis: 18x23cm + 4cm plombavimas, burnos Naudoti dydis: 16x23cm

Spalva aberacijos:Ji egzistuoja, daugiau ar mažiau, dėl ekrano. Naudojimas: po/logistika express,trapi elementus,įtaisus,mažai dalykėliai Prašome pastaba: Prekės bus keičiamos, kad būtų įrašyti jūsų laivybos mokestis & kad būtų ekologiškas,Mes garantuojame, kad prekės bus saugomos gerai Polietileniniai maišai .Ačiū! Žanras: Extra strong pagalvėle medžiagų burbulas dimpe ant paviršiaus. Patvarumas,kelių sluoksnių poythene filmas suteikia optimalią apsaugą nuo drėgmės, atsparus smūgiams, dūriams ir ašarų, especiallyfor vertingų daiktų. stiprus minkšti poli yra saugus, patrauklus, ekonomikos alternatyva dėžutėse. Pašto taupomosios dėl daug šviesos svorio ir mažas paketas. Aukštos slydimo burbulas medžiaga leidžia greičiau,lengviau produkto įterpti. Jos paviršiaus galima spausdinti aukštos kokybės,ženklinimo ir rašiklis raštu. Savarankiškai antspaudas adhezyvu yra greita ir lengva uždaryti. stong&nuolatine plomba. Platūs kraštai suvirinti(10mm kiekvienos pusės)siūlo papildomą sprogus stiprumo. EKONOMIŠKAS BURBULAS SIUNTĖJUS. Kamšalu vokai yra lengvas ir atsparus vandeniui.Mažiau laivybos išlaidos jūsų verslo ir apsaugoti savo produktus, dėl lietaus ar sniego dieną. SAVARANKIŠKAI UŽANTSPAUDUOTI VOKAI. Klijuojama ant karto-per atvartu yra pakankamai stiprus, ir eina pabaiga-pabaigos.Nereikia armavimo juosta ir ji neleidžia irti, nebent jūs ašara jį. PAGALVĖLĖ SIUNTĖJUS. Tai yra poli išklotos 80gsm burbulas.Išplėtimo pakanka pašto daiktų, kad reikia apsaugos.Išlaikyti savo gaminio saugos.

1) Vokietija klientams , jei u wanna, kad laivas " FedEx arba TNT , prašome pranešti mums savo EORI kodas . Be jų, mes galime tik DHL, Honkongas paštu arba Kinija Paštu !

Rusijos klientams , prašome pranešti mums savo vardą ir pavardę (ne mažiau kaip 3 žodžiai) , įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, kitaip rusijos Post nebus spaudai sklypo ir grįžti į Kiniją !

Už Brazilijos/Argentina/Čilė klientams , jei norite, kad laivas "FedEx", DHL, TNT, UPS, pasakykite man savo mokesčių numeris ( CUIT, CPF ar CNPJ ). Be jos, Muitinė grąžinti prekes į Kiniją .

2) laivybos visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai nuotolinio šalyse); Pirkėjas yra atsakingas už atokioje Vietovėje už papildomą Mokestį, bet muito ar Importo mokestis, jei išėjo.

3) Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

4) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

5) Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, nedelsdama, ypač per atostogų sezoną.

6) Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir mes nebus grąžinti jums.

2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3) Mes grąžinsime jūsų visą išmoką gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po to, kai pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.reefaquarium.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo. Atsiliepimai yra labai svarbus. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Žymos: Popierius Vokai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigus Popierius, Vokai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Popierius Vokai

Tipas Piniginės Paketas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas CJEC
dydis 15x20cm, 18x23cm, 23x28cm
Naudoti Dovanų Paketas
Modelio Numeris Burbulas Vokai
Medžiaga PE

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai