50-200Pcs 1.3 cm Nėrinių Tinkleliu Akių Elastinga Gėlių Kamuolius "PASIDARYK pats" Amatų Supplie Apdangalai, Papuošalai, Papuošalai Medžiagų, Siūlų Kamuoliukus Pompones

w65349

€1.38

-0.12

€1.50

-8 %

Nauja prekė

Savybės: 100% Nauja ir Aukštos Kokybės Dydis: 1.3 cm skersmens Medžiaga: Poliesterio, akrilo Spalva:Mėlyna/raudona/rožinė/violetinė/geltona/mėlyna/balta/geltona/žalia Svoris: Apie 0,5 g/vnt Pakuotė: 50/100/200Pcs/Pak Pareigos: Nėriniai Gazas Akių Elastinga Gėlių Kamuolius "PASIDARYK pats" Amatų Supplie,Gali būti taikomas papuošalai, šukuosena, papuošalai, drabužiai ir kitų papuošalų, labai mielas. ------------------------------ Prašome atkreipti dėmesį, kad 1. Rankinis matavimas, dydis gali turėti 0 ~ 1cm klaida, tai yra normalus reiškinys. 2. Dėl skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalvos objektą. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis arba pateikti atsiliepimą, mes stengiamės padėti jums, ačiū!

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Normall mes išsiųsti iš 2 dienas po apmokėjimo.Jeigu kai kurių produktų yra sandelyje,ji gali būti atidėtas.bet nesijaudinkite, mes jums pasakysime, kai jis yra sandelyje iš Karto.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Prašome patikrinti adresą, jūs turite kairę,Turime visą adresą.

4. "Fedex", UPS,DHL,Aramex,Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,e-paketinio,EMS E-ems.ir tt yra visi sutiko.jei norite, kad laivas "Fedex", UPS,DHL,Aramex ,EMS E-ems ,Prašome susisiekti su mumis,mes suteiksime gerą kainą.

Žymos: "PASIDARYK pats" amatai, Namai Ir Sodas, Pigūs DIY amatai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, "PASIDARYK pats" amatai

Naudoti 1 "PASIDARYK pats" Amatų Dekoras
Naudoti 9 Plaukų įrašą Priedai
Naudoti 7 Vestuvių dekoravimas
Tipas Didmeninės No
Spalva Mėlyna/raudona/rožinė/violetinė/geltona/mėlyna/balta/geltona/žalia
Modelio Numeris Amatų medžiagos
Naudoti 5 namų dekoro priedai
dydis 1.3cm
Rinkinys Tipas Taip
Medžiaga Poliesteris
Naudoti 6 scrapbooking priedai
Naudoti 8 PASIDARYK pats Priedai
Produkto Tipas Kūrybos medžiaga
Amatų Ir Scrapbooking
Naudoti 2 Vaikų darželis, vaikų ir tėvų veikla

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai