Vėžlys Minkštas Pliušinis Šuo Piskliwy Bite Žaislas, skirtas Kramtyti Valyti Dantis, Patvarus, Tinka Visiems Šunims Aviganis Labradoro Takso Sheltie

w65662

€1.50

-0.08

€1.58

-5 %

Nauja prekė

Pliušinis piskliwy žaislas daro šunys laimingi!

Dydžiai

Vėžlys žaislų yra tokie dideli, kaip žmogaus delną, todėl tinka tiek mažas, tiek ir didelis dydžio šuo.

Kodėl jūsų šuniui reikia šį žaislą?

Jūs turite daug, bet jūsų šuo turi tik jums. 1.Atitinka šuns pobūdžio kramtyti įkąsti. Duoti jiems ką nors kramtyti įkąsti, todėl jie nebus kramtyti savo kėdės, drabužiai. 2.Priėmimo garso ir šunų medžioklės pobūdį. 3.Jie yra vaikai, ir jie gali jausti jūsų meilė iš šių mažų dovanų.

1.Prašome patikrinti savo ADRESĄ, kruopščiai ir įveskite tikslų pavadinimą, kai tvarkymo tvarka. Įsitikinkite, kad pasirinkote tinkamą elementą. 2.Mes džiaugiamės galėdami pranešti ir jūs galite mums žinutę, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas. 3.Jei prekė yra su trūkumais,prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.Paprastai mes tikriname labai atsargūs prieš pristatymas į įsitikinkite, kad laimingas pirkti. 4.Jei visus importo mokesčius mokėti,tai bus pirkėjų atsakomybę.Taip pat galite man patarti, kaip padėti jums išvengti. 5.Nelaimingų atsitikimų atsitinka kartais, jei bet koks delsimas ir nelaimingų atsitikimų skaičių, yra pagaminti laivybos paslaugų pusėje, prašome nusiraminti ir nereikia kaltinti mus, kad mes negalime išvengti arba.

Žymos: Šunų Žaislai, Namai Ir Sodas, Pigūs Šuns Žaislai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šunų Žaislai

Funkcija Minkštas Garso Žaislas šunims kramtyti
Žaislai Tipas Cypimas Žaislai
Medžiaga Audinys
Tipas Šunys
Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai