Nešiojamų Korp Valiklis Naminių Gyvūnėlių Plaukų Lako Teptukas, Rankinis Korp Roller Sofa-Lova, Drabužių Valymo Korp Teptuku Pūką Audinio Skustuvas Brush Tool

w66111

€1.06

-0.77

€1.83

-42 %

Nauja prekė

Medžiaga: Medžio rankena + magnio lydinio

Dydis: 17.5 x 12.5 x 2cm

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Paketą, įskaitant: 1 x Korp Valiklis

Ypatybė:

Įrankio siūlo daug patogiau pašalinti gyvūnėlių plaukus, trupinius, korp ir daugiau nepaliekant lipni likučių atsilieka, be žalos audinio .

Gryno vario galvos, užtikrina ilgą tarnavimo laiką, patvarus, ilgą laiką naudoti.

Lengva naudoti: Saugiai ir efektyviai pašalina pūkelis, pilling, ir korp iš megztinis, nekenksmingas aplinkai padarytą ji veikia be elektros.

Patogiau: raudona ir juoda modelis ateina su silikagelio rankena padengti, atneša patogus liečia jus, kai pašalinti korp.

Nešiojamieji : Į korp valiklis ateina su medžio rankena, kuri idealiai tinka laikyti rankoje.

Puikiai tinka atnaujinti savo senų drabužių, patalynės, baldų ir automobilių apmušalams per trumpiausią laiką.

Laivybos Politika :

1. Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Po Registruoti Oro Paštą, kuris imasi 20-60days.

2. Užsakymo Vertė>$120 Nemokamas Pristatymas Per EMS, DHL ar Fedex.

Užsakymo Vertė >$5 Per China Post Registruoti Oro Paštu.

3. Jei jums reikia greitai express, prašome susisiekti su mumis, jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $120

4. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimų & Grąžinti :

Jei jums patinka mūsų produktas, palikite mane visi 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais apie VK, ru.itao, Facebook arba Twitter.

Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus: pirma, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus. Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė. :).

AČIŪ!

Žymos: Korp Volai & Šepetėliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Korp Volai & Šepetėliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Korp Volai & Šepetėliai

Stilius Vadovas
Modelio Numeris Drabužių Valiklis Korp Roller
Paslauga Mažmeninė didmeninė dropshipping
Naudojimas DRABUŽIAI
Medžiaga Plastikiniai
Gamyba Korp Klijuoti Roller
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai