Sumažėjo ir transporto 1 gabalas PTFE non-stick grilis kilimėlis, barbekiu kepimo danga, daugkartinio naudojimo kepimo skardos 40*30 cm kepimo įrankis

w66166

€2.95

Nauja prekė

Jūs pavargote PRARASTI SAVO MAISTO GROTELIŲ? Jo NELINKSMA! Mokėjimo tuo, kad puikiai marinuoti vištienos krūtinėlės, kad sėdi sugriauta ir įstrigo, kad jūsų grilis. Kaip apie šparagų spears, krenta pro plyšius? NIEKADA!

ATEITIES KEPIMAS ANT GROTELIŲ YRA ČIA! PRISTATOME GRILLAHOLICS GROTELĖS KILIMĖLIS - ULTIMATE GRILIS KILIMĖLIS JŪSŲ KITĄ BBQ!

- 1pc 40*33cm kilimėliai pagaminti iš sunkiųjų PTFE (PFOA Nemokamai) padengta medžiaga, kad daro ant grotelių svajonė!

- Saugo savo maistą nuo kritimo tarp groteles ir leidžia tolygiai kepti maistą kiekvieną kartą! Jūs netgi galite pamatyti grotelės ženklai ant maisto!

- Puikiai tinka vištiena, sparnai, šonkaulių, kotletai, kepsniai, žuvies, krevečių, vaisiai, daržovės, pusryčiai, ir net picų!

- Gali būti dedamas ant bet kepimo ploto (medžio anglių, dujų, ar elektros) ir rekomenduojama temperatūra iki 500 F!

- 100% non-stick ir plauti indaplovėje...jį naudoti vėl ir VĖL! Ne daugiau sugriauta pietūs ir talkų yra vėjas!

Grotelės Kilimėlis bus pakeisti būdą, jums grotelės! Mes mylime savo produktą ir taip bus jums! 100% Klientų Pasitenkinimo GARANTIJA! Su mūsų gyvenimo Garantija, jei nesate visiškai patenkintas savo Grillaholics Grotelės Kilimėlis, praneškite mums ir mes bus įsitikinkite, kad teisinga!

Žymos: Kepimo Kilimėliai & Įdėklai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kepimo Kilimėliai & Įdėklai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kepimo Kilimėliai & Įdėklai

Medžiaga PTFE Ne-lazdas
Funkcija Eco-Friendly
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Kepimo Kilimėliai & Įdėklai
Rinkinio Numeris 1
Modelio Numeris 234
Sertifikavimo CIQ
Tipas Įrankiai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai