1pcs 2M Karšto Pardavimo Turkija Plunksnų String Juostelės Swansdown Kailio Kirpimas, minkštutis Apdaila Namo Šalis Apdaila

w67286

€0.80

-0.41

€1.21

-33 %

Nauja prekė

100% brand new ir aukštos kokybės

Puikus mergvakariai a apipjaustymas vakare dėvėti, prom dresses, karnavaliniai kostiumai, kostiumai, kepurės gabalus ir teatro renginius.

Puiki apdaila tinka bet kokiai progai.

Spalvų pasirinkimas: 12 spalvų

Medžiaga: Plunksnos

Ilgis: Apie 2m

Paketas Apima: 1 Eilutę

Pastaba:

Prašome leisti 1~5cm rankinis matavimo paklaida, ačiū!

Dėl šviesos ir kompiuterio ekrane atspindi tikra spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos rodo.

1. Prekės bus išsiųstos per 1-7 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.

2. pristatymo laikas priklauso nuo paskirties. Retais atvejais, griežtai užsakymą padarys pristatymo laikas šiek tiek ilgiau. Prašome palaukti.

3.Mes nesame atsakingi už bet vietos muitų ar mokesčių. Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka.Paprastai tai trunka 18-35 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 8-12 darbo dienų iki Express".

4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas. Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo gavimo jūsų dėl kokios nors priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas,ir pirkėjas turi būti atsakingas už laivybos mokesčiai grąžinti elementą.

Žymos: Juostelės, Namai Ir Sodas, Pigūs Juostelės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, kaspino juostelės, Apdailos juostelės, minkštos juostelės

Audinio Tipas Grosgrain
Prekės Pavadinimas ZGTGLAD
Technics NĖRA
Modelis Vientisos Spalvos
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Modelio Numeris 1e0251
Produkto Tipas Juostelės
Plotis Approx 3cm
Stilius NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai