Motoroleris Pedalo Matinis Trinkelėmis Asmenybės Vandeniui, Saulės Lipdukas, skirtas Xiaomi Mijia M365 ir M365 Pro Elektrinis Motoroleris, Priedai

w67335

€0.92

-0.54

€1.46

-36 %

Nauja prekė

Motoroleris Pedalo Matinis Trinkelėmis Asmenybės Vandeniui, Saulės Lipdukas, skirtas Xiaomi Mijia M365 ir M365 Pro Elektrinis Motoroleris, Priedai

Kulka Taškų: 1、motoroleris pedalo lipdukas yra pritaikytas Xiaomi M365 elektrinis motoroleris ir kiti elektriniai motoroleriai. Išvaizda yra labiau rafinuotas, linijos yra daugiau sklandžiai ir labai tinka naudoti soros.

2、Pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagos, kurios yra labai dėvėti, atsparus, gali būti naudojamas ilgą laiką, ir trinties yra stipresnis, kuri yra palankesnė žirgais.

3、Nėra lengva nukristi: dervos klijai turi stiprų klampumas ir jis yra atsparus vandeniui. Nėra lengva nukristi.

4、gumos priešslydžio sistema pluoštas yra daugiau lengva naudoti, kai įklijuodami, kad lipdukas gali būti vientisai sujungti su netolygus kūno kūno padaryti kūno gražesnė.

5、Pagamintas iš PVC medžiagos, nelygaus paviršiaus gali padidinti trintį tarp batų ir kulkšnies, todėl paspirtukas saugiau ir lengviau važiuoti.

Savybės:

1. Motoroleris pedalo lipdukas yra pritaikytas Xiaomi M365 elektrinis motoroleris ir kiti elektriniai motoroleriai. Išvaizda yra labiau rafinuotas, linijos yra daugiau sklandžiai ir labai tinka naudoti soros.

2. Pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagos, kurios yra labai dėvėti, atsparus, gali būti naudojamas ilgą laiką, ir trinties yra stipresnis, kuri yra palankesnė žirgais.

3. Nėra lengva nukristi: dervos klijai turi stiprų klampumas ir jis yra atsparus vandeniui. Nėra lengva nukristi.

4. Gumos priešslydžio sistema pluoštas yra daugiau lengva naudoti, kai įklijuodami, kad lipdukas gali būti vientisai sujungti su netolygus kūno kūno padaryti kūno gražesnė.

5. Pagamintas iš PVC medžiagos, nelygaus paviršiaus gali padidinti trintį tarp batų ir kulkšnies, todėl paspirtukas saugiau ir lengviau važiuoti.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Įpakavimas: OPP krepšys

Dydis: apie 580*150mm/22.83*5.91 į

Naudotų modelių: už Xiaomi M365 elektrinis motoroleris ir kiti elektriniai motoroleriai

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pasta veiksmus:

1 žingsnis: nuvalykite pedalas

Nuvalykite blykstės ir dėmes pedalai su skuduru.

2 žingsnis: Taikyti naujas filmas

Tiesiogiai prijunkite originalus netolygus guzas ant pedalo.

Naudokite plaukų džiovintuvas smūgis filmas nuo karšto oro, filmas minkštesnė ir prilimpa gerai.

Sąrašas:

Motoroleris lipdukas*1

Žymos: Motorolerių Dalys Ir Reikmenys, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Motorolerių Dalys Ir Reikmenys, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Motorolerių Dalys Ir Reikmenys

Tipas Kita
Įtampa 36V
dydis About 580*150mm/22.83*5.91in
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga PVC
Naudotų modelių Už Xiaomi M365 elektrinis motoroleris ir kiti elektriniai motoroleriai
Dropship Parama
Modelio Numeris Lipdukai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai