15g Akrilo Poli Nagų Gelio Rinkinys Mirkti Off UV LED, UV Nagus tikrai Kokybiškas, Greitai Sausas Matinis Aišku Spalva Builder Gelis, Ilgalaikis Kristalų

w67562

€1.08

-0.41

€1.49

-27 %

Nauja prekė

Savybės: 100% brand new Profesionalus nagų gelis ingredientų, kurie suteikia blizgus ir ilgai išliekantis nagų spalvą. Galima sukurti gražių nagų dizaino trumpą laiką. Geras spalvų visoms progoms.

Profesionalus naudojimas: 1 Žingsnis: Nuvalykite Nagus tada kirpti nagų paviršiaus, kaip įprasta, manikiūro procesą. 2 žingsnis: Užtepkite ploną sluoksnį Grunto ir išgydyti pagal nagų lempa.(Nereikia LEMPOS) 3 Žingsnis: Užtepkite ploną sluoksnį grunto sluoksnis ir išgydyti pagal nagų lempa.(Išgydyti 30 sekundžių) 4 Žingsnis: Naudokite nagų patarimai,ir imtis iš poli nagų gelio ant nagų patarimai,kad extention.(Išgydyti 30-60 sekundžių) 5 Žingsnis: Trim formos nagai. 6 žingsnis: Užtepkite viršutinį sluoksnį ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje. (Išgydyti 30-60 sekundžių) 7 Žingsnis: sukurk savo nagų su jūsų patenkintas modelius.

Gerbiamas kliente, jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums, Jei turite kokių nors klausimų apie laivybos laikas ir trūkumais kokybė ir daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes pažadame, mes jums patenkintas atsakyti ir rezoliucija. Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

1)Jei jūsų produktas yra rodomi kokybės problema , pls fotografuoti mums patikrinti, po patikrinimo, mes išsiųsti jūsų sklypo ar visiškai grąžinti pinigus.

2)Jei jūsų sklypas yra pamestas ar nėra gauta per 60 darbo dienų, mes išsiųsti jūsų sklypo ar visiškai grąžinti pinigus.

3) Jei esate nepatenkinti su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų , mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas .

1)Už didmeninės prekybos, mes siūlome dicount, jei jums susisiekti su mumis prieš jūsų mokėjimo

2)dropp laivybos, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus, jei jums tai nepatinka.

Jei jums patinka mūsų produktus, prašome pridėti mano parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.

Jei turite kokių nors problemų, prašome palikti žinutę mums ,mes pasistengsime atsakyti jūsų elektroninio pašto per 24 valandas, ir taip pat darome viską, kad išspręsti jūsų problemą.

Žymos: Nagų Gelis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Gelis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Gelis

Ilgalaikis Laikotarpis 3 Savaites arba Virš
Kiekis 6Pcs/Set
Privalumas Sveikas ir Ekologiškas
Prekės Pavadinimas LGHZLINK
NET WT 15ml
Punktas Grunto Sluoksnis Top Coat
Elemento Tipas builder gelio
Tomas 15ml
Funkcija Ilgalaikį UV nagų gelio
Tipas LED&UV Pratęsti Gelis
Kilmės KN(Kilmės)
Komponentas derva, pigmentas. gelis lenkijos, base coat, top coat
3 tipas manikiūro rinkinys
Tipas 2 Poli Nagų Gelio Rinkiniai
Modelio Numeris Poli Nagų Gelio rinkinys
Tinkama Lempa UV ir LED lempa

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai