Nauja
3.3 ft/1m Audio Laidas 3.5 Jack 2 RCA male vyrų 2rca-3.5 mm Stereo AUX Audio Automobilių Kabelis Splitter

3.3 ft/1m Audio Laidas 3.5 Jack 2 RCA male vyrų 2rca-3.5 mm Stereo AUX Audio Automobilių Kabelis Splitter

w67570

€0.99

-0.17

€1.16

-14 %

Nauja prekė

Pirkėjo Atsiliepimai:

Ilgis: apie 1M Spalva: KAIP NUOTRAUKOJE (JUODA) būklė: Nauja Funkcija: visiškai Naujos, niekada nesinaudojo, aukštos kokybės prijungti nešiojamą MP3 grotuvai su šio 3,5 mm kištuko 2 RCA Papildomas Laidas į savo HiFi garso, Automobilių garso sistemos, su AUX Įvesties lizdas. šį kabelį galite prijungti savo MP3 grotuvą prie garso stiprintuvo sistemos su RCA įvesties ar įrašus iš garso grotuvą prie KOMPIUTERIO. Prijungimas Kompiuterių, MP3, iPod prie Savo Stereo Sistemos.

Pakuotė:

1X Audio Kabelis

Paramos OEM, ODM, DROPSHIPPING, DIDMENINĖS prekybos, mes suteiksime jums patraukli nuolaida, jei jums reikia didelio kiekio. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes ne pasiūlyti mažmeninio paketo,bet mes pakuotės gerai prieš išvežti. Jei jums reikia mažmeninės prekybos lange,langelyje reikia tam tikrų išlaidų.Tikiuosi jūsų supratimo. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Visi produktai bus bandymas griežtai prieš laivą iš, mes laivas per 3 darbo dienas. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas teisę,Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą rusijos draugai prašome palikite mums savo VARDĄ ir pavardę dėl politikos rusijos Muitinės.Ačiū! Mūsų sėkmė priklauso nuo jūsų pageidavimus,Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti mums Teigiamų Atsiliepimų(5 žvaigždučių). Nieko, kad jūs nelaimingi,prašome susisiekti su mumis,Mes stengiamės jums padėti.Ginčų ir blogų apžvalga yra ne laidžios išspręsti ir problema.

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Funkcija NĖRA
Prašymas Daugiaformačių
Išorinis Skersmuo 1m
Tipas Garso Linija
Komplektacija Paketas 1
Jungtis B RCA
Pakuotė Taip
Modelio Numeris 3.5 mm Stereo 2 RCA Y KABELIS
Pakavimas Maišelis
Lytis Male-Male
Jungtis A AUX
Prekės Pavadinimas LINGHUANG
Ekranas Derinys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai