A+ Kokybės Keletą sekso žaislų Elastinga Silicio Vibratorių Užraktas Vibratoriai, Varpos Žiedai Vyrų Atidėti Ejakuliacija Gaidys Žiedas Suaugusiųjų Sekso Žaislas

w67625

€1.25

-1.8

€3.05

-59 %

Nauja prekė

Apie mūsų pirmą neigiamą atsiliepimą:

Laikas bus įrodyti viską. Dėl kai kurių force majeure priežasčių, turime pirkėjų padėti mums išplėsti pristatymo laikas, tačiau vienas iš jų nenori mums padėti, todėl kad buvo uždarytas automatiškai. Dabar ji paliko kenkėjišką komentarą. Bet kokiu atveju, mes išmokome pamoką. Mes negalime paaiškinti, nebėra, tik tikiuosi, kad kiti pirkėjai negali būti klaidinanti, ačiū, kad skaitote.

☆Jei turite didelį kiekį, ar nereikia raskite produktus, jums reikia mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis už tuos, kurie jums reikia. Kadangi mes turime daug vaistų nėra sąraše produktų mūsų parduotuvėje dar nėra. Mes visada galime pasiūlyti geriausią kiekis labai konkurencingą kainą jums. ☆Mes visada norime išspręsti problemą taikiai, jei yra kokių nors problemų, po to, kai gavote paketas, prašome būti laisvai susisiekti su mumis, o ne atidarymo ginčo tiesiogiai, ačiū už jūsų malonų bendravimą.

Privalumas:

Naudojant pennis žiedo, uostai raumenis, varpos yra nuolat perpildytas, kurie gali išsitempti ir padidinti skaidulų uostai raumenis, varpos, taip pat pratęsti laiką, lyties, pagerinti impotencija ir priešlaikinis ejakuliacija. Kartu su vibracijos funkcija, tiek jūsų žmona, ir jūs galite mėgautis malonumu.

Medžiaga: Silikonas (Safe) Dydis: Kaip paveikslėlyje (tampus) Svoris: apie 12g (Nešiojamas) Baterijos yra įtrauktos.

Žymos: Varpos Žiedai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Varpos Žiedai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Varpos Žiedai

Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas YEAIN
Elemento Tipas Varpos Žiedai
Modelio Numeris GLBB01
Seksualinio Pobūdžio No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai