Varlė Kūdikių Pamišęs Tualetas Showers Vaikai Pamišęs mokymo Kūdikių Berniukų Tualetą Tualetas kūdikių Vonios kambario Sienoje Montuojamo Pisuaro merginos Kelionės Pamišęs

w68214

€1.61

-1.43

€3.04

-47 %

Nauja prekė

Mūsų Misija

Esame profesionalus kūdikių produktas kompanija. Mes siūlome patogią kūdikių produktą, kuris yra ne tik praktiška ir už prieinamą kainą, bet taip pat stilingas ir sveikas.

Mūsų Atsakomybė

Mūsų kaina neįeina importo muitas, PVM ar kitų paslėptų mokesčių. Mes neatsakome už netinkamus ar negavusieji adresą. Prašome pateikti mums, pilnas adresas su savo teisingą telefono numerį ir įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga ir siekinys. Jei jums reikia pakeisti savo adresą, prašome pakeisti jį užsakymo prieš jums mokėti.

Mes visada stengiamės suteikti kiekvienam klientui, malonus, prekybos patirtį. Jei gausite klaidingą ar sugadintas gaminys, dėl siuntimo klaidų, prašome susisiekti su mumis mainų produktą. Jei sklypas yra prarastas, prašome susisiekti su mumis grąžinti ar išsiųsti prekes. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, kol duoti bet 1 ar 2 reitingus, bet neigiamų atsiliepimų arba atidaryti bet kokius ginčus. Mes padarysime viską, kad išspręstumėte problemas už jus. Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Žymos: Potties, Motina & Vaikams, Pigūs Potties, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Potties

Amžius 3-6y
Kilmės KN(Kilmės)
Feature5 Vaikai pamišęs
Spalva Žalia/ Mėlyna
Feature4 Tualetu
Feature7 namo vonios kambarys
Tipas Potties
Elemento Dydis 29.5*22.5*16cm
Modelio Numeris Kūdikių Pamišęs Tualetu
Modelio Tipas Animacinių filmų
Medžiaga Plastikiniai
Feature2 Ergonomiškas
Lytis Unisex
Amžiaus Grupė Kūdikiams
Feature9 tualetas showers
Feature6 Tualetą Šlapimo
Feature3 Vaikų Berniukas Vaikai
Feature1 Nešiojamieji
Feature8 Varlė Formos
Tinkamas 8 mėnesių iki 6 metų amžiaus vaikams

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai