USB Telefono Kroviklis, Įkrovimo Pagalbos Ranka Skriejikas Galios Dinamo Nešiojamų Už Kempingas, Žygiai, Lauko Mobiliojo Telefono SOS EDC įrankiai

w68320

€2.40

-1.29

€3.69

-34 %

Nauja prekė

Šis produktas tiktų "Nokia", "Motorola", "Samsung", "Sony Ericsson", Dopod MP3 ir MP4(kai kurie telefonai yra ne tinka, pavyzdžiui, "Apple" telefonai) Specifikacija: Maksimalus išėjimo įtampa: DC5.5V Maksimali išėjimo srovė: 600 mA Baterijos įkrovimo laikas: 1 Min. kalbėjimo laikas:3-5 Minutes Elementą dydis: 60*49*31mm(max) Neto svoris: 70g Pakuotės svoris: 75g Pakavimo Kiekis:

1 x USB Vertus Dinamo Įkroviklį, su Šviesos

PS: Gali būti naudojami tik kaip žaislas ar avarinės mobilųjį telefoną, jis gali ne visiškai įkrauti telefoną . Tai mini ir tinka vertus-likvidavimo kroviklis skirtas avarijos atveju. Savybės: Su šiuo built-in USB sąsaja-lengva prisijungti prie įvairiausių USB įrenginių Išsaugoti savo išlaidų, saugu naudoti ir nedaro žalos ar žalos į savo mobilųjį telefoną . Gali būti pakartotinai naudoti, lengvas, mažas dydis, patogus kelionių naudoti būdingą avarinio apšvietimo Specifikacija: Maksimalus išėjimo įtampa: DC5.5V Maksimali išėjimo srovė: 600 mA Baterijos įkrovimo laikas: 1 Min. kalbėjimo laikas:3-5 Minutes, Šis produktas tiktų "Nokia", "Motorola", "Samsung", "Sony Ericsson", Dopod MP3 ir MP4(kai kurie telefonai yra ne tinka, pavyzdžiui, "Apple" telefonai) Elementą dydis: 60*49*31mm(max) Neto svoris: 70g Pakuotės svoris: 75g Pakavimo Kiekis:

1 x USB Vertus Dinamo " Kroviklis su Šviesos Pasiūlymą: Tai geriausia gydyti šį produktą su psichologija mažos žaislo poveikis nėra didelis

Įspėjimas:

Kai savo mobiliojo telefono baterijos veikimo trukmė negali būti visiškai mokestis. Jums turėtų būti mobiliojo telefono baterija yra visiškai išeikvota prieš savo mobiliojo telefono bateriją.

Jei įkroviklį įkaista, jūs turite nedelsiant nutraukti drebulys, palaukite, kol jis aušinamas, gali ir toliau purtyti (bent aušinimo 10 min.)

Don 't purtyti per greitai, ir laikyti 100-120 kartų per minutę.

Don 't imtis karšta, įkroviklis, ir ugnies vieta, kur vanduo ir kiti drėgna vieta. Naudojant, suplakti rankiniu būdu lėtai ir tolygiai, per greitai bus sukelti pernelyg didelės įtampos.

Žymos: Lauko Įrankiai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Lauko Įrankiai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Lauko Įrankiai

Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai
dydis JT0618

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai