UNO R3 Plėtros Taryba ATmega328P CH340G Už Arduino UNO R3 Su USB laidu / Pin Header / Akrilo Atveju

w68532

€2.77

-0.7

€3.47

-20 %

Nauja prekė

ATMEGA328P UNO UNO R3 R3 yra lengva naudoti atviro kodo duomenų valdytojas naujai pradėtos 2012 metais. Palyginti su UNO, nėra didelių pokyčių aparatūros. Didžiausias skirtumas yra USB-to-serial grandinės dalis. Vietoj to, jis naudoja ATMega16U2 mikrovaldiklis, todėl kaina taip pat šiek tiek skiriasi. Pagerinti programinės įrangos dalis yra tos pačios, kaip ir anksčiau, be didelių pokyčių. Funkcijos: 1. Pin pakeitimai: Du I2C kaiščiai yra pridėtinės šalia AREF pin (SDA ir SCL yra tiesiog kopijos, Analoginis 4 ir 5, o ne papildomą I2C sąsaja), be to, du smeigtukai dedama šalia RESET, vienas IOREF , Gali padaryti plėtros valdybos prisitaikyti prie borto įtampa, tai pin tik pasakoja dabartinė borto įtampos plėtros valdyba (pvz., UNO yra 5V, kuri gali būti traktuojama kaip kopija galia pin, ir neteikia lygio pull-up)ir ateityje rezervavimo ženklas smeigtukai būti naudojamas. 2. Daugiau stabilus ATKURTI grandinė. Pozicija RESET mygtukas turi taip pat pasikeitė, ir ji buvo perkelta į kampą valdybos prie USB sąsaja, kad būtų lengviau paspausti. 3. ATmega16U2 pakeičia 8U2. Tai nereiškia, kad R3 su 16K flash gali padaryti jūsų kodas važiuoti greičiau. Šis naujinimas yra USB sąsaja chip. Teoriškai, jis leidžia UNO imituoti USB HID, tokių kaip MIDI/ Kreiptuką/Klaviatūra. Funkcija aprašymas grandinės schema originalus dizainas yra atidaryti, ir plėtojant programinės įrangos sąsaja yra nemokamai atsisiųsti, ar jūs galite pakeisti jį sau, pagal savo poreikius. Atsisiųsti programa yra paprasta ir patogu. Jūs galite tiesiog naudoti jutikliai ir įvairių elektroninių komponentų jungtys (pvz.: LED žibintai, buzzers, mygtukai, fotorezistoriuose ir kt.) atlikti įvairių įdomių darbų. Naudojant didelio greičio mikroprocesorių valdytojas (ATMEGA328), plėtros operacija sąsaja ir aplinka yra labai paprasta ir lengvai suprantama, kurioje labai tinka pradedantiesiems mokytis. Veiklos apibūdinimas Skaitmeninis I/O Skaitmeninio įėjimo/išėjimo gnybtai yra 0~13 iš viso. Analoginiai I/O Analoginis įvesties/išvesties terminalai iš viso 0~5. Paramos ISP atsisiuntimo funkciją. Įėjimo įtampa: Ne išorinis maitinimo šaltinis yra būtinas, kai prijungtas prie kompiuterio USB, ir išorinis maitinimo šaltinis yra 7V~12V DC įtampos įėjimas. Išėjimo įtampa: 5V DC išėjimo įtampa ir 3.3 V DC išėjimo įtampa. Naudojant Atmel Atmega328 mikrovaldiklis.

Pastaba: sagtis injekcijos litų atveju yra gana silpnos, jūs turite paspauskite jį, prieš jį atidarant, ir negalite atidaryti, tai žiauriai! ! Prekės Informacija 1. Visą apvalkalas yra sudarytas iš 6 gabalus (3mm storio) skaidrus akrilo lenta, kiekvienas gabalas yra įvairaus pajungimo angos ir sagtys. 2. Svoris apvalkalas yra gana nedidelės. Siekdama išsaugoti krovinių ir transporto saugos, kurias ji priima nuimamas pakuotės su 6 gabalus savarankiškai sandarinimo PP maišas. 3. Šoninio pajungimo plokštė uostai gali būti vėdinamos iš kairės į dešinę, ir dengiamoji plokštė yra ventiliacijos angos, kurios gali būti atidaromos į viršų, su gera šilumos išsklaidymo efektyvumą. 4. Kiekviena lenta yra dvipusė apsauginės plėvelės, kuris gali būti įrengtas po ašarojimas off.

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Integrinių Grandynų

3 MEGA2560 R3 už Arduino
7 ATMEGA328P UNO R3
Sąlyga Naujas
6 MEGA2560 shell
8 ATMEGA16U2 už Arduino
Darbinė Temperatūra Standartas
2 UNO R3 ATmega328P
5 MEGA2560 CH340G už Arduino
Prašymas Kompiuteris
4 MEGA2560 16U2 už Arduino
1 RDA Plėtros Taryba UNO R3
Pakuotė SMD
Kilmės KN(Kilmės)
Išsklaidymo Galia Standartas
Tipas Ratai IC
Modelio Numeris UNO R3 ATmega328P MEGA2560 CH340G
Maitinimo Įtampa 5V

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai